Atjon a baratnoje?

Figyelt kérdés
sziasztok az a helyzet hogy az ocsem 14 eves es van egy barátnője. en nem itelek el senkit csak szimplan zavar es nem illenek szerintem össze. a lany szulei kardos c*ganyok es a lany a 8 osztalyt se jarta ki. a tesom athivta hozzank amikor nem volt otthon senki es a szuleim erthetoen kiakadtak. probaltam beszelni vele de nagyon vedi ezt a lanyt. mellesleg koszonni se koszon nekemxd nem azzal van baj hogy athivta, hanem azzal hogy be se mutatta meg itthon es szerintem eloszor be kene mutatnia utana athivogatni

2024. máj. 10. 21:00
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
nem is tudom mier irtam ki ide amikor itt vsak megsavanyodott fidesz szavazok vannak. egy notmalis dolgot nem tudok leirni hajra magyaroszag
2024. máj. 10. 21:33
 12/40 anonim ***** válasza:
85%

"Jót akarok neki."

A kontrollmániás nárcisztikus egyik fő mondata. Sajnos ő maga sosem veszi észre, hogy mi a gond. Mert nem is érti.

Hagyjátok szerintem ezt a kiscsajt.

Nincs sajnos agya.

2024. máj. 10. 21:33
 13/40 anonim válasza:
94%
Hivd ki boxolni a kardoscigany lanyt, vivd ki a tiszteletet, amugy nem a te eletedet, amugyis 14 evesen annyira tartosak a kapcsolatok, hogy 3 honapig se veled se nelkuled aztan meg valamelyik megcsalja a masikat a szomszed Dzsenivel, te meg szedj osssze egy 60 eves 10 diplomas faszit aztan te is hivasd at.
2024. máj. 10. 21:39
 14/40 anonim ***** válasza:
94%
A témához hogy jön a fidesz? a lány fideszes és azért nem szimpi vagy miért?
2024. máj. 10. 21:42
 15/40 A kérdező kommentje:
velemenyem szerint attol hogy a testveremmel ket kulon ember vagyunk, attol meg en is felelősséggel tartozok fele. felek hogy esetleg teherbe esik a csaj mert naluk ez szokas, mondta is hogy szeretne. ez nem tortenhet meg!!!!
2024. máj. 10. 21:51
 16/40 anonim válasza:
82%
14 evesen csak van annyi esze, hogy huzzon valamit a faszara, mellesleg ha nem lennel rasszista lehet meg koszonne is neked.
2024. máj. 10. 21:55
 17/40 A kérdező kommentje:
💀💀💀💀💀💀💀
2024. máj. 10. 21:59
 18/40 anonim ***** válasza:
91%

Most elkezdtél hazudozni, drámázni kérdező. Hogy masokból is, ellenszenvet és rasszizmust hozz ki.

Kamuzol vagy tényleg ennyire buta vagy?

2024. máj. 10. 22:08
 19/40 anonim ***** válasza:
94%

Nem az anyja vagy, nem a te dolgod. Majd a szülei elbeszélgetnek vele, vagy nem?

A "nekem megvan a 8 általános" nem nagy kunszt, nem kell dicsekedni vele. Jézusom...

A kérdésedben szó se volt arról, hogy abbahagyná a sulit, most akkor az a probléma, vagy egy másik rassz? Amúgy meg minek írod le, hogy te nem ítélsz el senkit, ha közben de, pontosan elítélsz.

Reméljük a szüleid rendesen felvilágosítottak mindkettőtöket és akkor nem csinál gyereket...

2024. máj. 10. 23:02
 20/40 anonim ***** válasza:
73%
14 éves, meddig ez? 2 hétig? Felesleges erről kérdést kiírni
2024. máj. 11. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!