sziasztok az a helyzet hogy az ocsem 14 eves es van egy barátnője. en nem itelek el senkit csak szimplan zavar es nem illenek szerintem össze. a lany szulei kardos c*ganyok es a lany a 8 osztalyt se jarta ki. a tesom athivta hozzank amikor nem volt otthon senki es a szuleim erthetoen kiakadtak. probaltam beszelni vele de nagyon vedi ezt a lanyt. mellesleg koszonni se koszon nekemxd nem azzal van baj hogy athivta, hanem azzal hogy be se mutatta meg itthon es szerintem eloszor be kene mutatnia utana athivogatni
Tanköteles, kiskorú. Nem hagyhatja ott az iskolát.
Ide csak 16 éves kortól lehet írni.
Tanulj!
máj. 11. 03:55
22/40 anonim válasza:
Ha a szülők nemodavaló módon kardokkal pózolnak, vagy nemnormális módon kardokkal lehet látni őket, akkor lehet hogy állandóan kompenzálni akarnak valamit, valami belső hiánysságot, és a lányt nem jól nevelik. Van valami aggresszív dolog a szülőkben, vagy látszik, hogy bántják valamelyik gyereküket?
máj. 11. 03:57
23/40 anonim válasza:
A lány hogyan maradt ki a suliból? Bántják otthon esetleg? Öcséd hogyan védi a lányt? Ha sajnálja a lányt, sajnos igaziból segíteni csak felnőtt meg szakember segítséggel lehet jól, egyedül nagyon nehéz.
máj. 11. 04:01
24/40 anonim válasza:
Majd szétmennek,hagyjad a fenébe. Amúgy akik itt toleránskodnak, garantálom, hogy még nem volt dolguk eredeti jó fekete tszygánnyal. Nekem volt és garantáltan a 90%uk az, aminek a többség tartja őket. Szóval értékeket eltenni, ajtót bezárni. Nem kérek privátot
máj. 11. 07:11
25/40 anonim válasza:
Még jó, hogy NEKED semmi közöd az öcséd életéhez. Inkább a sajátoddal foglalkozz, van mit ;)
A szüleid dolga a gyereket nevelni és terelgetni nem a tiéd "jót akarok" címen.
máj. 11. 08:23
26/40 anonim válasza:
Ti is romák vagytok amúgy és ez a kardos cigány elfogadhatatlan nálatok?
máj. 11. 09:47
27/40 anonim válasza:
igaz,hogy semmi köze hozzá kivel jàr a tesója,de itt biztos örült volna mindenki,hogy egy bukott c.igóval jár aki sose köszön. hagyjuk már milyen álszent itt mindenki.
máj. 11. 13:54
28/40 anonim válasza:
A gyerekbántalmazás jeleire érdemes figyelni, főleg a lány érdekében, és ha vannak red flag-ek, baljós jeleek, akkor meg kell próbálni valahogy segítséget kérni. Egy 14 év körüli lány (tegyük fel hogy kb. kortársak) ha kimarad a suliból, az nem utal támogató családi közegre, és a kardok sem sejtetnek jót. Ha komolyabb rosz érzésed van, meg lehet próbálni az isolapszichológussal beszélni.
máj. 11. 15:17
29/40 anonim válasza:
Ha nem bántják a szülei a lányt, hanem gyszerűen csak egyszerű emberek, de nem agresszivak, az persze más helyzet. Sajnos nehéz megmondani a lány látása nélkül.
máj. 11. 15:20
30/40 anonim válasza:
Elég gagyi liberális válaszok és gondolatmenetek vannak." A szülei feladata hogy felneveljék az öccsét, nem egy testvér dolga." Nos... nekem ugyan nincsenek testvéreim, de úgy vélem egy idősebb testvér odafigyel az öccsére, húgára hogy jó úton haladjon a felnőtté válás felé és minél kevesebb hülyeséget csináljon.
Egyetértek azzal aki ezt a helyzetet problémaként látja. De ugyanakkor ahhoz hogy példát mutass kedves kérdező a testvérednek tanulj meg rendesen írni és összeszedett egész mondatokat produkálni.
És hogy mi a megoldás? Beszélj a tesóddal hogy ezzel a saját jövőjét fogja tönkretenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!