Meg lehet bocsátani azt, ha a testvéred a halott apukátok nevét egy szerződésre hamisítja?
Köszönöm utolsó :)
Ott cseszte el ez az okostojás hogy elmondta nekem mit művelt. Így zsarolhatóvá vált. Hál istennek a lakással már nem lesz gond, mert apám halála után egy héttel ki kellett töltenem egy nyilatkozatot, hogy nem volt pénze meg ingatlana (már itt is elbaxta tesóm a dolgot), mert nekem ebben a nyilatkozatomban büntetőjogi felelősségem alatt írtam alá a papírokat, amiknek természetesen utánajártak. Nem is volt hagyatéki, az irattárba vitték a papírt.
Ha merne akármit is tenni, azonnal mennék a nav-hoz és a rendőrségre is, ezt ő is tudja. Valamint Bp legjobb ügyvédjével csinálnám ki, ezt is tudja.
"Ha merne akármit is tenni, azonnal mennék a nav-hoz és a rendőrségre is, ezt ő is tudja. Valamint Bp legjobb ügyvédjével csinálnám ki, ezt is tudja."
Ez mekkora kamu szüveg. Akkor készülj rá, hogy a lakásod fele ügyvédre talán elég lesz/lenne.
Valami nem tiszta a történetmesélésben.
Olyan az érzés, mintha épp fordított eset lenne.
40-50 millát ér a lakás....
Aranyos tőled a feltételezés, de nem én tettem, nem vagyok törvénykerülő és "hullagyalázó" sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!