Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Meg lehet bocsátani azt, ha a...

Meg lehet bocsátani azt, ha a testvéred a halott apukátok nevét egy szerződésre hamisítja?

Figyelt kérdés
2024. máj. 1. 20:17
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó :)

Ott cseszte el ez az okostojás hogy elmondta nekem mit művelt. Így zsarolhatóvá vált. Hál istennek a lakással már nem lesz gond, mert apám halála után egy héttel ki kellett töltenem egy nyilatkozatot, hogy nem volt pénze meg ingatlana (már itt is elbaxta tesóm a dolgot), mert nekem ebben a nyilatkozatomban büntetőjogi felelősségem alatt írtam alá a papírokat, amiknek természetesen utánajártak. Nem is volt hagyatéki, az irattárba vitték a papírt.

Ha merne akármit is tenni, azonnal mennék a nav-hoz és a rendőrségre is, ezt ő is tudja. Valamint Bp legjobb ügyvédjével csinálnám ki, ezt is tudja.

2024. máj. 6. 13:46
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
30. Nincs olyan, hogy haszonélvezeti jog felét örökli valaki.
2024. máj. 6. 15:25
 33/35 Jozsef88 válasza:
66%

"Ha merne akármit is tenni, azonnal mennék a nav-hoz és a rendőrségre is, ezt ő is tudja. Valamint Bp legjobb ügyvédjével csinálnám ki, ezt is tudja."

Ez mekkora kamu szüveg. Akkor készülj rá, hogy a lakásod fele ügyvédre talán elég lesz/lenne.

Valami nem tiszta a történetmesélésben.

Olyan az érzés, mintha épp fordított eset lenne.

2024. máj. 7. 22:06
 34/35 A kérdező kommentje:

40-50 millát ér a lakás....

Aranyos tőled a feltételezés, de nem én tettem, nem vagyok törvénykerülő és "hullagyalázó" sem.

2024. máj. 8. 14:11
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
A zsarolás is bűncselekmény nem csak az okirat hamisítás..
2024. máj. 8. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!