Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Meg lehet bocsátani azt, ha a...

Meg lehet bocsátani azt, ha a testvéred a halott apukátok nevét egy szerződésre hamisítja?

Figyelt kérdés
máj. 1. 20:17
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Nem konkrétan engem lopott meg. Azt hazudták a papíron, hogy apám adott nekik ennyi pénzt kp-ban, holott egyáltalán nem igaz. Mikor ezzel eldicsekedett apa fél éve halott volt, és soha nem ment volna bele, pláne nem adott nekik pénzt. 0/24-ben apával voltam, tudtam volna róla.

Valami cégfelszámolásos dolog volt (nem értek hozzá), és ki kellett "menekíteni" a pénzt, így ezzel tették meg. Lehet rosszul fogalmaztam, csak abszolút nem értek hozzá.

máj. 1. 21:25
 12/35 anonim ***** válasza:
28%

"0/24-ben apával voltam, tudtam volna róla."

Ezek szerint nem TUDOD, hogy a tesód hamisított, csak feltételezed, mivel te nem tudtál arról, hogy elvileg apukátok és a tesód között történt ilyesmi. A 0-24-ben vele voltál egyébként azt jelentené, hogy még a WC-re se mentél ki nélküle, azt hiszem, ez azért erős túlzás.

máj. 1. 21:53
 13/35 A kérdező kommentje:
De tudom, eldicsekedett vele. Apukám meg velem lakott, én gondoskodtam róla. Tesóm jó ha havi 1x-2x rá nézett, és akkor én is ott voltam.
máj. 1. 21:55
 14/35 A kérdező kommentje:
Meg nem is volt annyi pénze apukámnak...
máj. 1. 21:55
 15/35 anonim ***** válasza:
86%
11. Lepontozhatsz, de nem értem a problémádat. Téged ezek szerint nem rövidített meg, mert te állítod, hogy nem volt pénzmozgás, akkor mi ez a megbocsátás szöveg? Más lenne a helyzet, ha tényleg kapott volna kölcsön pénzt, mert az lehetne az örökség része. A tesódnak a hatóságokkal lesz elszámolni valója, ha kiderül a dolog.
máj. 1. 22:59
 16/35 A kérdező kommentje:
Mert számomra undorító egy halott ember aláírását odapingálni egy szerződésre utólag. Közel volt a 90-hez, demens és haldokló aki olyan beteg volt hogy nem ismert meg néha. Csak nekem hányinger ez amit művelt?
máj. 1. 23:07
 17/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem szép dolog, de hátrányod se neked, se másnak nem származik belőle, őszintén, akkor nem mindegy? Jó magyar módra sunnyognak a biniccel, de az a pénz kvázi nem létezik.

Én megmondanám, hogy elítélem érte, és ennek megfelelően kurtítanám a kapcsolatot, de feljelenteni ezért szerintem értelme nincs, hacsak nem akarsz neki szándékosan rosszat.

máj. 2. 00:12
 18/35 anonim ***** válasza:
28%
Simán feljelenteném és nem érdekelne, hogy "ő az utolsó élő rokonom". Aki ilyet tesz az egy hányadék és számíthatsz rá, hogy pl az örökségedből is kitúr, ha teheti.
máj. 2. 08:26
 19/35 A kérdező kommentje:

Nem csak azért undorít az egész, hanem azért is mert belegondoltam hogy ha erre képes, mi van ha az én nevemmel is visszaél egyszer?

Örökségről nem beszélhetünk hála a jó istennek, mert apám mindent rám hagyott. Azt próbálná meg... kicsináltatnám a legjobb ügyvédekkel, és borítanék mindent a sunnyogásaikról.

máj. 2. 09:18
 20/35 anonim ***** válasza:
29%
Egy hamisított aláírást írásszakértővel a rendőrségen nagyon könnyen lehet igazolni. Megszerzés a hamisított szerződést és mész a rendőrségre.
máj. 2. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!