Meg lehet bocsátani azt, ha a testvéred a halott apukátok nevét egy szerződésre hamisítja?
"Örökségről nem beszélhetünk hála a jó istennek, mert apám mindent rám hagyott"
kitagadta a sajat fiat? Mire hivatkozva? hogy halala utan odahamisitja a nevet?! Nem kerek ez a tortenet
Rnnyire azért nem rŕszletezte kérdező, meg nem is lényeg szerintem.
Ki tudja mire ( volt) képes még a testvér amiről nem tudnak. Lehet hogy ezzel most őt úgymond nem károsította meg, de gusztustalan húzás volt, és ki tudja mi derül még ki.
Tesóm még jóval ezelőtt kapott egy lakást, meg autót. Azt a férjével elbaxarintották, de az építkezésbe apa is adott pénzt, nem is keveset nekik, az is elment. Apám innentől kezdve úgy érezte, hogy ő mindent megtett, ne ő tartson el egy családos felnőtt embert.
Mikor a lakásba költöztünk, az én nevemre került, apám haszonélvezetit kapott rá, holtig tartót. Én vigyáztam rá, ápoltam, vezettem a háztartást, mellette dolgoztam. Apám tudta tesóm miket művelt, így a lakásvásárlással engem akart bebiztosítani hogy ne támadjon nekem a halála után pénzt követelve.
A temetésbe egy fillért sem adott tesóm, a sírjog megváltásába sem. A kórházba egyszer ment be hozzá látogatóba, kemény 5 percet volt bent nála. Azután én jártam be egyedül minden másnap, ami nagyon megviselt lelkileg, egyedül kellett helyt állnom, és végignéznem apám haldoklását. Ezt sem tudom elfelejteni.
"a lakásba költöztünk, az én nevemre került, ... a lakásvásárlással engem akart bebiztosítani"
A hamis adásvételi szerződés sem jobb, mint az aláírás hamisítása. Apád vett egy lakást, de a szerződésbe a te neved került - a tesód szerződésébe meg apád neve került. Innentől nem értem, milyen alapon érzed magad az igazság és törvényesség bajnokának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!