Anya meghalt jópár éve. Én ha szeretnék vele beszélni felhívom a telefonszámát. Szerintetek ez baj?
Ha ez segít neked és jót tesz a lelkednek, akkor természetesen nem baj.
Nekem miután a testvérem meghalt, sokat beszéltem " hozzá".
Nem telefonon, csak úgy. És természetesen nem voltam megkattanva, csak valahogy megkönnyebbülés volt, hogy kiadtam magamból a fájdalmat úgy,hogy elmondtam neki mit érzek.
Most már ritkán, de így évekkel a halála után még néha most is beszélek hozzá.
Mindenki úgy és addig gyászol ahogy érzi, hogy segít rajta.
Én nagymamámnak írtam hetekig de az is lehet hónapokig minden nap levelet. Minden napfelkeltében, naplementében köszöntöttem.
És az is borzasztó, hogy többet nem lehet felhívni..
Nagyon durva ilyesmiket olvasni. Mostanban sokat gondolkodom rajta mi lesz velem ha meghalnak a szüleim. Es mar a csak a gondolattól is megszakad a szivem.
Biztosan nagyon nehez helyzetben vagy. Nagyon sajnálom
Elájulok! Felébredtem és azt kezdtem érezni nagyon hiányzott az Anyukám. Nagyon elkezdtem sírni (szegény szomszéd!!!!!). Aztán úgy éreztem, hogy be kell ide lépnem és erre azonnal szembejött velem ez a kérdés és teljesen elöntött a nyugalom. ❤️
Kérdező, most ez nagyon bután fog hangzani, de köszönöm, hogy kiírtad ezt a kérdést! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!