Mit csináljak? Szerintetek így helyes?
Kedves kérdező, nyilván nem ismerünk, hiszen csak abból a pár mondatból tudunk levonni bármit is, amit leírtál. De ezekkel a válaszokkal csak egyre lejjebb ásod magad.
Ismerem a fajtádat, a húgom egyszer kijelentette, ha hamarabb lesz gyerekem mint neki, akkor többet nem látom. Akkor már 2 éve próbálkoztak a gyerekkel, nekem még tervben sem volt.
A válaszaid olvasásakor szinte az ő hangja cseng a fülemben. Ilyen érgező típusnak tűnsz te is.
Az szép hogy a húgodról így beszélsz ahelyett hogy mellette álltál volna mivel lelki gondjai voltak ezek szerint....
Akkor ki is a mérgező?
Tyű, most én is írjam, hogy nem ismersz minket, akkor mit ítélkezel?? Hiszen ez a sztori is összetettebb ám.
Fogd fel, hogy nem gáz ugyan azt a nevet adni, ne is rugózz ezen ennyit.
Szerintem most már megvan az amire kíváncsi voltam. Legyen neked teljesen mind1 hogy mit fogok ezután csinálni
1 egyszerű kérdést tettem fel amire sajnos, nem sajnos 20ezer szálra tudtad bontani mit miért teszek, minek foglalkozok ezzel...stb. Szerintem most már mindenki mehet dolgára
Figyelj...
Azt írod, hogy a vezetéknév is ugyanaz.
Azt írod, hogy bármennyit nézelődsz, nem találsz olyan nevet, ami szintén jól csengene ezzel a vezetéknévvel.
Ha csak egy picit belegondolsz: ez bizony azt jelenti, hogy ők is ugyanezzel a gonddal küzdenek... ha egyszer ez cseng jól, akkor ez cseng jól.
Egyébként akár más vezetéknevet is választhattok (pl. kötőjeleset), így akkor mégsem lesz ugyanaz teljesen a nevük, ha ez ennyire zavar.
De ha belegondolsz, anno a Lacibácsik és ifjabb Lackók korában tök normális volt, hogy minden pasiknak ugyanaz a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!