Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak? Szerintetek...

Mit csináljak? Szerintetek így helyes?

Figyelt kérdés
Tervezzük a babavárást párommal és ki is találtam a baba nevét ami tetszik is nagyon, viszont most párom testvérének is lesz babája és ugyan azt a nevet kapja,pedig tudta hogy én is azt akarom adni a babámnak. Már azóta szóvá tettük de nem akar változtatni. Mit tegyek? Vagy most nem baj hogy unokatestvérek és ugyan az a név?
2024. febr. 6. 21:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
71%
Aki szerint nem gáz, hogy egy szűk családban többen viselik ugyanazt a nevet, abból a kreativitás legapróbb szikrája is hiányzik.
2024. febr. 9. 08:11
 102/103 anonim ***** válasza:
82%

Talán itt olvastam egyszer régen egy olyan kommentet, hogy a lánynak volt egy unokatesója, aki mindig másolta, de amikor valami még csak szóba került, hogy a komment íróra mit fog csinálni vagy venni, az unokatesó már szaladt is, hogy akkor ő is. Aztán egyszer azt mondta neki, hogy le fogja vágatni a hosszú haját nagyon rövidre, az unokatesó erre elszaladt, és gyorsan levágatta a sajátját. Utána mondta el neki, hogy csak viccelt :D

Kezd el mondogatni egy új nevet, hogy ezt most találtatok, és ez mennyivel jobban tetszik nektek, mint a Lara. Hátha . . . :)

2024. febr. 11. 14:42
 103/103 anonim ***** válasza:
41%
Egy ilyen csúf névhez ragaszkodni...
nov. 30. 18:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!