Mit csináljak? Szerintetek így helyes?
21/103 A kérdező kommentje:
Nem dehogy is. Sőt örültem nekik elsőnek meg nagyon szívesen beszélgettem róla hogy mi van vele. Csak ez zavar hogy ugyan azt a nevet kapja és igen lehet én basztam el mert elmondtam. De most annyi volt a kérdésem hogy nem-e gáz ha ugyan azt a nevet kapja a két unokatesó
Szerintem is gáz ha ugyanazt a nevet akarja adni...
Mi ezért sem mondtuk el senkinek sem a babánk nevét csak születése után..
2024. febr. 6. 23:06
Nem, nem gáz, már többen is írták.
2024. febr. 6. 23:06
24/103 A kérdező kommentje:
23.válaszoló: most arra a válaszra írtam aki azt hiszi hogy irigy vagyok
25/103 A kérdező kommentje:
22 válaszoló: te mit csinálnál az esetemben?😬
Nem gáz, de még sehol nincs a babátok nem értem miért vésed kőbe hogy márpedig ìgy fogod hívni .Tini korom óta Ninának szerettem volna hívni a gyerekemet, végül nem így hívják..Mivan ha nemis olyan nemü babád lesz mint a sógorodnak..
2024. febr. 6. 23:10
27/103 A kérdező kommentje:
Általában ha én eltervezek valamit akkor az úgy is van. És most légyszíves többet nem kell ide írnod mert kezded elvenni a türelmemet hogy bunkó móndjára írogatsz itt. Értem hogy név nélkül vagyunk na de azért olvasd már vissza hogy eddig folyton normálisan írtam neked bármennyire is semmibe néző válaszokat adsz.
23-as vagyok én írtam az irigyes választ, a többit nem.
Nos, a válaszaid alapján igazam is volt. Ne akard már elcseszni más babavárását. Szüntess meg velük minden kaocsolatot, aztán meg van oldva a kérdésed.
Elhiszem, hogy nagyon zavar, hogy ugyan azt a nevet választották, de nehogy már mindenkinek hozzád kelljen alkalmazkodnia. Gondolom az élet más területén is így megy.
2024. febr. 6. 23:19
29/103 A kérdező kommentje:
Jaaaa mert akkor én alkalmazkodjak hozzájuk...nem is ismersz de már jobban tudsz mindent. Neked se érdemes magyarázkodni mit miért csinálok mert csak jön egy újabb zseniális válasz
A név, mint az élet NAGY problémája...
Oh, my god!!!
Egyáltalán nem fontos, hogy mi lesz a gyerek neve. Ember!!! Egyáltalán szülessen meg. A szülés legyen könnyű, és probléma mentes. Legyen elég tej. A baba legyen egészséges, boldog, kiegyensúlyozott. Növekedjen megfelelően. Legyen mindene rendben. EZEK A FONTOS DOLGOK!
2024. febr. 6. 23:24
Kapcsolódó kérdések: