Mit csináljak? Szerintetek így helyes?
Szerintem elég gáz lenne, ha ugyanaz lenne.
Ha előbb említettétek, hogy ti ezt a nevet akarjátok a babának adni, mint ők, akkor muszáj lenne nekik változtatni.
Viszont, ha titeket nem zavar, ha ugyanaz a név, akkor adjátok ugyanazt
Lara lett volna.
4.válaszolónak: én nem vagyok olyan hogy le pontozok másokat mert valami nem tetszik. De igazából normálisan írtál. Hát engem valahogy ez nagyon zavar hogy ugyan az a név lesz mivel már jó párszor elmondtam nekik is és tudták. Kicsit olyan mintha velem akarnának kibaszni.
Egy nevet nem lehet lefoglalni, tehát ez részedről nem kérhető számon senkin. Maximum figyelembe vehetik, de egyáltalán nem kötelező foglalkozniuk a lelki világoddal. Náluk már fennáll a terhesség, így a névválasztás is időszerű.
Te viszont még csak tervezed és nem tudni, mikor valósul meg, addig mi minden történik veletek, találsz-e új nevet, amit jobbnak érzel majd. Egy feltételezett baba nevét sajnálod egy nemsokára megszülető gyerektől, nem érzed, milyen abszurd ez?
Az ő döntésük pedig őket minősíti. Ha ezzel beléd akartak rúgni, akkor neked sem kell finomkodnod, de tök felesleges ezért küzdened. Ha meg simán beleszerettek a névbe, mert 2 éve állandóan ezt hallják tőled, akkor sem tehetsz semmit.
Ha majd terhes leszel és a baba neme is az, amilyen nevet akartál, akkor találd ki, hogy adod-e neki vagy sem.
A szomszédokat is megköveznéd, ha elhasználnák a szent nevet? Ennyi erővel te is ellopod valakinek a nevét és ő is fortyoghat.
Albérletről beszélgetnénk?! Úgy látszik?
Nem erről van szó
De nem szomszédságról van itt szó. Unokatestvérek lesznek ami gáz hogy ugyan az a vezetéknév és ugyan az a becenév. Ez zavar
Amúgy meg leszarom hány Marika létezik a földön de pl én azt szeretném. Itt most arról van szó hogy közeli rokonság, sűrűn is fognak találkozni és az egyiknek szólsz de jön mind2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!