Mi volt a legdurvább, amit a testvéred tett veled?
Nővérem 10 évvel idősebb nálam. Egyszer felcsesztem, mikor még kisiskolás voltam, ő meg már bőven nagy kamasz, ott volt nálunk az akkori párja, és nem hagytam őket békén... szóval bemesélte nekem, hogy én nem vagyok a család része, engem örökbe fogadtak, a krumpliföldön találtak a szüleim. Elhittem, és kínosan sokáig hittem ezt.
Az öcsém meg egyszer odahányt a szőnyegre, szüleim nem akartam felkelteni, szóval feltakarítottam én, emiatt évekig nem tudtam megenni a kukoricát.
Nekem szerncsére jó testvéreim vannak, ezeken csak nevetni lehet, felnőttként (is) kiállunk egymás mellett.
2 dolog jut eszembe.
1. Mentálisan a legdurvább: csak azért, hogy a szüleim leüvöltsék a fejemet és elverjenek, direkt megverte magát, hogy legyen nyoma a verésnek, és azt hazudta, én voltam.
2. Fizikailag a legdurvább: olyan erővel nekivágott az ágynak brahiból, hogy azt hittem, meghalok, mert másodpercekig nem tudtam levegőhöz jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!