Mi volt a legdurvább, amit a testvéred tett veled?
Figyelt kérdés
jan. 22. 19:47
11/25 anonim válasza:
10# Semmi olyan, ami ezt indokolná. Évek alatt arra jutottam, hogy féltékeny volt, mert akkor velem foglalkoztak többet.
12/25 anonim válasza:
De mégis mi az a laza betegség, amiről elhitték a tanárok, meg a fél világ, hogy halálos?
Ez hihetetlen már ne is haragudj.
13/25 anonim válasza:
12# epilepszia, ha már ilyen nagyon tudni akarod. De kisvárosi iskola, első voltam ott ezzel, kb semmit se tudtak róla előtte. Azt hitték, bármitől rohamom lesz és hogy a rohamba bele fogok halni. Három roham volt egész életemben, gyógyszerrel kezelhető. De a 90es években sokan voltak úgy vele, hogy így vagy úgy, bele fogok halni.
Ne magadból indulj ki, nem mindenki hazudozni jár ide.
14/25 anonim válasza:
Nagyon jó popsija van és néha véletlenűl hozzám szokta dörzsölni. De tudom hogy nem véletlen.
15/25 anonim válasza:
13.
Minden esetre, jó rosszindulatú lettél.
Oktasd a tesód aki porig alázott.
16/25 anonim válasza:
14.
:D
Nincs veled bírás, hiába a tiltás!
19/25 anonim válasza:
Megvert, csicskáztatott, bezárt stb. És mindezt hogy még cikibb legyen fiúként kellett átélnem a nővéremtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!