Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Holnap műtik a testvéremet...

Holnap műtik a testvéremet (daganatos). Nagyon szomorú vagyok, írnátok valami vidámat?

Figyelt kérdés

Hiába próbálok aludni egyszerűen nem tudok. Akárhányszor lehunyom a szemem csak negatív dolgok jutnak eszembe. Tudom, hogy a műtétbe nem fog belehalni, de ha nem lesz sikeres ki tudja mi vár rá. Még csak 22 éves, és 18-án lesz kereken egy éve, hogy tart ez a pokol. Mellrákja van, ami elvileg az egyik legjobban gyógyítható, de sajnos sok az áttét, még a műtét után is lesznek kezelések.

Ha valakinek a családjában volt daganatos beteg írna siker sztorikat? Bárminek örülnék, ami pozitív. Más témában is jó csak vidám legyen. Köszönöm.

2023. dec. 13. 22:57
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
87%

Valaki megkérdezte egyáltalán, hogy sikerült a műtét?

dehogy kérdezte...

2023. dec. 14. 19:20
 52/59 anonim ***** válasza:
5%
Az 51-el megtettem, de te még most sem.
2023. dec. 14. 19:26
 53/59 anonim ***** válasza:
86%

Az a baj kérdező, ide megkeseredett emberek járnak fel zömében, tőlük ne várj semi jó szót! Alig van olyan hozzászólás, amit te kértél, a többi elsűllyedhetne szégyenében főleg, aki még eü-ben is dogozik!

Remélem sikerült a műtét. Mesélj majd, akár privátban, talán úgy érdemesebb azoknak akik érdeklődnek! :)

2023. dec. 14. 19:38
 54/59 anonim ***** válasza:
88%
Egész nap rátok gondoltam és szorítottam! Remélem sikerült a műtét!
2023. dec. 14. 22:45
 55/59 anonim ***** válasza:
98%
Mesélj majd ha olvasod én is remélem minden rendben
2023. dec. 14. 23:44
 56/59 anonim ***** válasza:
92%

42-nek: tudtam, hogy lesz egy oktondi, aki belém áll, aki szerint én pesszimista szr alak vagyok, de már megszoktam, minimálisan sem érdekel.

Aki őszinte, az SOHASEM mondhat jót, mert valakinek biztosan nem tetszik majd.

48as, itt egyedül a 42-es szított vitát, egy teljesen értelmetlen hlyeséggel. Ha ő nem kezdi el, simán mehetett volna normálisan a topik - addig, míg ő el nem kezdett okoskodni SENKI nem vitázott.

2023. dec. 15. 11:32
 57/59 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező: sikerült a műtét?

(az eü-ben dolgozó szmét rhadék vagyok, aki mer őszintén szólni, és aki saját bőrén tapasztalta, milyen jó, amikor belehazudják az ember szemébe, hogy "minden oké", aztán a szerette "hirtelen" meghal).

2023. dec. 15. 11:34
 58/59 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi annak, aki érdeklődött, nagyon kedvesek vagytok. A műtét elvileg jól sikerült, az orvosa most nagyon bizakodónak tűnik, reméljük igaza van.

Egyébként néhány szerintem félreértették a kérdésemet, nem élek álomvilágban, pontosan tudom mit jelentenek az áttétek, és azt is, hogy az utóhatások mivel járnak. Nem azt kértem, hogy írjátok, hogy nem lesz semmi baj. Egyszerűen jól esik sikeres történeteket olvasni, jobb kedvem lesz tőle. Nem azért, mert azt hiszem, hogy ugyanaz lesz a nővéremmel is, hanem csak jó a sok rossz után valami pozitívat hallani. Privátban pl.valaki leírta, hogy kedd reggel született meg az unokahúga, szerdán látogatták meg és részletesen leírta milyen élmény volt. Nem volt köze a témához, de nagyon örültem neki, mert jól esett vidám dologról olvasni. Köszi neki még egyszer és mindenki másnak, aki normálisan írt ❤️

2023. dec. 15. 13:00
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
Adja isten, hogy úgy legyen, ahogy az orvos látja jelen helyzetben! :) Örülök, hogy túl van rajta, gondolom várnak még rá megpróbáltatások. Kívánok neki mielőbbi gyógyulást, vagy legalább is tudják kontrolálni és ne jöjenek elő még több áttétek! :) Vigyázz magadra és jó egészséget!
2023. dec. 16. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!