Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Holnap műtik a testvéremet...

Holnap műtik a testvéremet (daganatos). Nagyon szomorú vagyok, írnátok valami vidámat?

Figyelt kérdés

Hiába próbálok aludni egyszerűen nem tudok. Akárhányszor lehunyom a szemem csak negatív dolgok jutnak eszembe. Tudom, hogy a műtétbe nem fog belehalni, de ha nem lesz sikeres ki tudja mi vár rá. Még csak 22 éves, és 18-án lesz kereken egy éve, hogy tart ez a pokol. Mellrákja van, ami elvileg az egyik legjobban gyógyítható, de sajnos sok az áttét, még a műtét után is lesznek kezelések.

Ha valakinek a családjában volt daganatos beteg írna siker sztorikat? Bárminek örülnék, ami pozitív. Más témában is jó csak vidám legyen. Köszönöm.

2023. dec. 13. 22:57
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
94%
30, igen, ezért inkább nem is válaszoltam...
2023. dec. 14. 09:52
 32/59 anonim ***** válasza:
79%
31: az én válaszomat meg törölték...
2023. dec. 14. 10:00
 33/59 anonim ***** válasza:
94%
32, pedig nem árt, ha a nagy pozitív hozzáállásban azért az ember a realitások talaján marad. Sajnos. Senkinek nem jó, ha álomvilágban él akár a beteg, akár a hozzátartozó. Nyilván ezt el lehet mondani olyan stílusban, hogy senkit ne bántson. Nem jó, ha homokba dugják a fejüket.
2023. dec. 14. 10:05
 34/59 anonim ***** válasza:
89%

Testvéremnek volt tavaly limfómája ( a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése), legalább 7-8 csomót találtak a testében. Kemoterápiával kezelték és most jól van, ellenőrzésekre jár ugyan, de jól van. 58 éves. Apukámat vastagbélrákkal műtötték 65 éves korában, 15 évet élt utána tünetmentesen. A nagynénimnek is műtötték a mellét és ő is éveket élt a műtét után. Végül a covid vitte el.

Biztos jó lesz minden, szurkolok :-)

2023. dec. 14. 10:08
 35/59 anonim ***** válasza:
100%

Dédmamámnak volt mellrákja, már idős korában. Sajnos szükség volt masztektómiára, de teljesen felépült. Idén töltötte a 101-et.

Egy másik családtagomnak pedig a vállán alakult ki daganat 60 évesen, most már 10+ éve teljesen tünetmentes.

Jobbulást kívánok tesódnak! Minden rendben lesz :)

2023. dec. 14. 11:24
 36/59 anonim ***** válasza:
94%

Anyám lassan 60 lesz, idén állapítottak meg nála tűdő és gégedaganatot. Kioperálták, nem volt kis műtét, mégis felépülés alatt van.

Egy a titok, nem szabad feladni, hanem harcolni kell még akkor is, ha nehéz.

2023. dec. 14. 11:24
 37/59 anonim ***** válasza:
6%
Mind harcolhatsz mikor eljön a vég. A pozitív attitűd semmitől nem ment meg
2023. dec. 14. 11:27
 38/59 anonim ***** válasza:
97%
Ha vidám vagy annak ő is örül.
2023. dec. 14. 11:41
 39/59 anonim ***** válasza:
100%

Műtét semmi probléma, de az áttétek nem jelentenek jót. Ez a büdös nagy igazság, sajnos.

Lehet műteni, stb., de ha olyan helyen van áttét, akkor hiába, a kor pedig egy dolog, 20 évesen is elvihet bárkit a rák.

Lehet lepontozni, onkológián dolgozom, EZ a realitás, amit lehet szépíteni, csak nem biztos, hogy érdemes.

2023. dec. 14. 11:42
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ismerősömnek volt mellrákja, áttétes, egyévet nem ért meg a műtét után.

VAN, aki tényleg túléli, de ahol agresszív a daganat, vagy fontos szervbe terjed át, esetleg csontba, ott nem kell sok esélyt remélni.

De ha leírod a valóságot, akkor az már "lehúzás", ugye.

Mondjuk én örültem volna, hogyha megmondják kerek-perec, hogy a barátnőmnek hónapjai vannak hátra (áttétek), nem azzal etetnek, hogy ó éveken át él még, aztán a semmiből felhív a tesója, hogy intenzívre került, ahonnan nem jött ki.

Ez sokkal szrabb volt, mintha közlik, és TUDOM, hogy nem kell jóra számítani.

2023. dec. 14. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!