Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Holnap műtik a testvéremet...

Holnap műtik a testvéremet (daganatos). Nagyon szomorú vagyok, írnátok valami vidámat?

Figyelt kérdés

Hiába próbálok aludni egyszerűen nem tudok. Akárhányszor lehunyom a szemem csak negatív dolgok jutnak eszembe. Tudom, hogy a műtétbe nem fog belehalni, de ha nem lesz sikeres ki tudja mi vár rá. Még csak 22 éves, és 18-án lesz kereken egy éve, hogy tart ez a pokol. Mellrákja van, ami elvileg az egyik legjobban gyógyítható, de sajnos sok az áttét, még a műtét után is lesznek kezelések.

Ha valakinek a családjában volt daganatos beteg írna siker sztorikat? Bárminek örülnék, ami pozitív. Más témában is jó csak vidám legyen. Köszönöm.

2023. dec. 13. 22:57
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
94%

Unokahugomnak rosszindulatu szajrakja volt 17 evesen. Keson vettek eszre, de a komolyabb atteteket meguszta. Mindent ujra kellett tanulnia. Es ma egeszeeges, sportol, tancol, dolgozik. Nagyon szepen el, igazan el. Senki nem hitte csak a kozvetlen hozzatartozoi a testvere, anyukaja, apukaja, nagyszulei, hogy kepes ra. Kepes volt. Meg akart gyogyulni es szerencseje is volt.

Tesodnak is kitartast. Es sok szerencset.

Neked meg erot, hogy tudd biztatni.

2023. dec. 14. 00:10
 12/59 A kérdező kommentje:
#12 Most ez a gúnyolódás jól esett a lelkednek? Leírta a véleményét, mi azzal a baj? Erre a kérdésre amúgy sincsenek jó meg rossz válaszok.
2023. dec. 14. 00:10
 13/59 anonim ***** válasza:
3%
Nincsenek persze. Isten éden es allatkert Kft van itt
2023. dec. 14. 00:12
 14/59 anonim ***** válasza:
22%
A 9-nek válaszoltam, aki a covidról pofázott valamit, meg a homeopátiás sz@rokról.
2023. dec. 14. 00:12
 15/59 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos nekem a 18.-áról nem jó dolog jut eszembe.:/ viszont egy imát mindenképp elmondok értetek. Remélem szép végkifejlet lesz.
2023. dec. 14. 00:14
 16/59 A kérdező kommentje:
#14 De jó ilyet is olvasni! Örülök az unokahúgodnak, további jó egészséget kívánok.
2023. dec. 14. 00:15
 17/59 anonim ***** válasza:
67%
Es egy cukisag: az egyik gyerekem eléggé beteg. Súlyos gondok vannak az emésztésével. Neki az is öröm, ha pukizik. És ezen hangosan tud kacagni. Mi meg rajta nevetünk, hogy ő ezen nevet.
2023. dec. 14. 00:16
 18/59 A kérdező kommentje:
Privátban is kaptam covidos üzeneteket, de nem igazán értem az összefüggést.
2023. dec. 14. 00:17
 19/59 anonim ***** válasza:
94%
#22 Ezek a konteó hívő, életiskoláját végzett idióták mixelnek mindent mindennel: covidot rákkal, űrlényekkel, "bilgéccel". Mindenki őket akarja kiirtani, de persze ők a Facebook segítségével leleplezik a szupertitkos összefüggéseket. Youtube videókkal meg orvossá, mérnökké képezik magukat.
2023. dec. 14. 00:22
 20/59 A kérdező kommentje:
#25 Hát, nagyot tévednek. Amikor anyukám beteg lett még nem is létezett a covid, nővérem nincs is oltva. Szerintem kb.0% esély van rá, hogy ehhez bármi köze van a covidnak.
2023. dec. 14. 00:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!