Mi baja lehet a húgomnak?
Mostanság olyan kedvetlen meg szomorú, pedig egy életvidám, mosolygós lány volt. Mikor megkérdeztem tőle, hogy mi a baja, akkor úgymond egyből visszajött a régi énje, de másnap ismét ugyanaz.
Egyébként vannak barátnői, sőt még barátja is van.
Tudom, hogy ezt így ismeretlenül elég nehéz megmondani, de azért na...valakinek csak van valami ötlete.
20/F, húgom 14 éves.
Akkor is ilyen ha a barátjával van?
Mert ha nem, akkor elképzelhető, hogy hiányzik neki. :)
14/L
#5 Ha a barátjával van, akkor szintén újra a régi, szóval elképzelhető, hogy ennyire hiányzik neki.
#6 Igen, erre is gondoltam már, de az a baj, hogy hiába kérdezem meg, nem mond semmit. :/
Sok a nyomás a gyerekeken. Tökéletesen kell teljesíteniük az iskolában, és most már lassan lenyomott egy egész évet, ráfér a nyári pihenés, de addig még ki kell húzni, és sok-sok dogát meg kell írni.
Lehet, hogy nem alszik jól és kimerült.
Lehet, hogy olyan terve van a nyárra, amit nem tud megvalósítani valamilyen okból kifolyólag.
Lehet, hogy a pályaválasztás nyomasztja.
Ki kellene deríteni, tud-e rendesen aludni, illetve enni.
Örülök, hogy törődsz a húgoddal, ez nagyon kedves. Egy jó testvér aranyat ér!!!
#8 Ami azt illeti, nem alszik valami sokat. Sokszor még éjfélkor is fent van, mert nem tud aludni és 4-kor kel, mert messze van a suli.
Az evéssel szerintem nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!