Mi a baja a húgomnak?
Figyelt kérdés
Ő most lesz 15 éves, de úgy viselkedik, hpgy fú.. A szüleink elváltak, mi apuval lakunk. A lényeg az, hogy mostanába elkzedett hozzám bújni minden apró szarságért, péládul hogy fázik, meg vakargassam a hátát.. Régebben apuval csinálta ezt, de "megunta", vagy én nem tudom.. mi a baja?
17/F
2015. ápr. 5. 21:27
1/13 anonim válasza:
szeretethiánya van :( gondolom a válás miatt is
2/13 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy szeretet hiánya lenne, hétvégén sosem akar anyához menni, inkább maradna itthon tv-zni, vagy gépezni.
2015. ápr. 5. 21:35
4/13 A kérdező kommentje:
És mindig este jön ki rajta a szeretet hiány?
2015. ápr. 5. 21:42
6/13 anonim válasza:
Miért ne tőle kérdezed meg?
Lehet már valami fiú kéne neki.
7/13 anonim válasza:
Szeretethiány.
És tényleg légy kedves hozzá, még is csak a kishúgod.
És igen, esne jön ki rajta, ezek szerint.
És gondolom azért nem akar menni hétvégén anyudhoz, mert apud jobban szereti.
8/13 anonim válasza:
Remélem, nem arra gondolsz, amire gondolok, hogy gondolsz...Mert elég valószínűtlen, hogy akar tőled valamit. Ugyanis ő a húgod.
És igen, valószínűleg magányos. Törődj vele, öleld meg, beszélgessél vele.
9/13 A kérdező kommentje:
Mindig kedves vagyok vele ha idejön, de kezdem már én is unni, hogy mikor toppan be este a szobámba..
2015. ápr. 5. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!