Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a baja a húgomnak?

Mi a baja a húgomnak?

Figyelt kérdés

Ő most lesz 15 éves, de úgy viselkedik, hpgy fú.. A szüleink elváltak, mi apuval lakunk. A lényeg az, hogy mostanába elkzedett hozzám bújni minden apró szarságért, péládul hogy fázik, meg vakargassam a hátát.. Régebben apuval csinálta ezt, de "megunta", vagy én nem tudom.. mi a baja?

17/F

2015. ápr. 5. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, hogy unod. Beszélj vele erről kedvesen. Kérdezd meg, miért csinálja. Mondd ,eg neki, hogy nem baj, csak furcsállod. Ha pedig nagyon nincs kedved vele foglalkozni, akkor kedvesen pattintsd le, nem baj az. Csak ne mindig, mert szerintem is valami baja lehet. Próbálj vele beszélni.
2015. ápr. 6. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:

kicsit későn írok, de én is 15 vagyok, és mit meg nem adnék hogy hozzá merjek bújni a bátyámhoz, vagy hogy ő is jobban kifejezze hogyszeret..

ez normális nyugi, ninsc baja, simán örül hogy van egy bátyja :)

2015. jún. 22. 23:56
 13/13 anonim válasza:

1. Ha úgy dörgölőzik pl este,hogy a fenekét nyomja vagy pl direkt nem vesz fel melltartót vagy bugyiba flangál át és úgy bujkál akkor irtó gáz.. és szüleidnek szólj AZONNAL!

2. "szerintem" nem teljesen egészséges akkor sem ha csak " barátkozni akar" mert a normális fiú lány kapcsolat nem ez,lehet persze rendhagyó kivétel és tényleg szeretet hiányos nooo de nem 15 évesen akkor általában az a menő PASI PASI PASI PASI PÁVA PASI PASI

2015. júl. 13. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!