Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Volt már, hogy elsírtátok...

Volt már, hogy elsírtátok magatokat egy veszekedés során, mert a testvéretek annyira megbántott?

Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 22:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Én még alsós voltam, ő meg már felsős, valamin veszekedtünk, de olyan semmin, hogy utána már meg se tudtuk mondani, min. Viszont ő annyira mérges lett rám, hogy az egyik tankönyvével ütni kezdett, de olyan hévvel, hogy szétszakadt a könyv, a borító leesett és az első oldalak szétszakadtak. Na akkor bőgtem nagyon.

De amúgy jó testvérek vagyunk, ritka volt az ilyesmi. 😅

2023. nov. 24. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha érzékeny pontot ér az ütés, akkor néha kicsordul a könnyem... Az öcsémnek az az ellenem történő "önvédelme", hogy bármi nem tetszik neki egyből üt, rúg, de néha még harap is, pedig már elmúlt 18 éves. Kicsiként még csak-csak letepertem, de aztán nagyobbra nőtt nálam... Egyszerűen nem tudja szóban kifejezni magát, amikor dühös rám, pedig nyugodt körülmények között egész értelmes ember. És érdekes módon mással tud kulturáltan vitázni, csak én vagyok az áldozat.
2023. nov. 24. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló, mint a 12-esnél. Szóban képtelen volt megbántani, mert a kommunikálni verbálisan nem tudott, így ha bááármiben is nem azt mondtam, csináltam, ahogy ő azt elvárta volna, akkor elkezdett ütni, pofozni. 5 év van köztünk a javára és ő fiú volt. Gondolhatjátok...gyakran volt sírás a vége. Nem beszéltem már vele már legalább 10 éve.
2023. nov. 24. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Nem túl szoros a kapcsolatunk, de számíthatunk egymásra. Vitatkozni, veszekedni nem szoktunk, nem is emlékszem ilyenre.
2023. nov. 27. 02:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Amikor még kicsi voltam, és szerettem őt, akkor előfordult. Mióta tudom, hogy egy tetű, azóta nem tud hatni az érzelmeimre, rádásul sok éve már nem is beszélek vele.
2024. máj. 7. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!