Fiúk, lányok! Van itt olyan, akinek valamilyen okból különleges a kapcsolata a testvérével? Akár jó akár rossz értelemben. 18/L
14 éves korom óta neveltem, míg végre el nem költöztem.
Gyakorlatilag semmilyen a kapcsolatunk (éveken át utáltam, mint a szrt), mivel a szüleim szó szerint tönkretették vele a kamasz- és fiatal felnőttkoromat.
Nem ő tehetett róla, de attól miért szeressem, amikor minden átkozott szabad percemben rám sózták?
2
Pont azért, mert ő nem oka ennek
4
Nem, csupán próbáltam segíteni a válaszolónak. Ezért írtam a privát lehetőségét is, mert szívesen segítek ha bármiben tudok. Persze tudom, hogy a jószándék a mai világban annyit ér mint egy kalap sz*r, de azért megpróbálom, hátha. A sárdobálást pedig már megszoktam, szóval csak nyugodtan, de amire tudok arra válaszolni fogok, ha tetszik, ha nem.
Nem, csupán próbáltam segíteni a válaszolónak - nem, te feladatodnak érzed mást kioktatni úgy, hogy fogalmad nincs az életéről. Ez nem segítségnyújtás, hanem szimplán okoskodás ;)
Amúgy kicsit sem érzed gáznak, hogy mi válaszoljunk, te meg "majd privátban megírom". Miért ott? Ide nem mered kiírni? :D
7
Már hogyne merném kiírni: k*rvára nem érzem gáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!