Nagyon idegesít a testvérem mit csináljak?
Ha lenne lehetőségem biztos elköltöznék.
A nővérem felnőtt nő ahogy én is, de nagyon gyerekesen viselkedik.
Gügyök, direkt furán beszél be nem áll a szája, indokolatlanul táncol magára akarja hívni a figyelmet öt perc nyugalmam nincs tőle.
Ha finoman mondom hagyjon békén meg veszekszik üvölt.
Rosszul érzem magam mert szeretem hisz a testvérem de az idegeimre megy mit csináljak vele?
Amíg nem tudsz elköltözni addig egész egyszerűen hagyd figyelmen kívül, kerüld el, amennyire csak tudod.
Egy idő után csak leesik neki, hogy nem vagy vevő a hülyeségeire és talán normálisan fog viselkedni.
1
Figyelmen kívűl hagyom de csak csinálja már nyugtatót szedek a hülyeségei miatt. Annyira idegesít néha jó lenne 5 perc csend de mindig van valami mondanivalója.
Bezárom az ajtót és akkor megsüketülök vagy mi?
A folyamatos zsongásától már lassan idegbeteg leszek pedig nagyon szépen kérem hagyja abba de nem.
5
Ilyet, hogy mondhatsz?
Elmebeteg vagy.
6
Én 25 ő 31 éves
Szüleiteket sajnálom.
Adott két felnőtt nő, egyik se hajlandó önállósodni, és úgy veszekszenek egymással, mint két óvodás.
9
Én is sajnálom a szüleim, hogy kidobtak anno minket mint egy kutyát és ketten élünk évek óta.
Ezért érzem magam rosszul, hogy idegesít pedig csak egymásnak vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!