Nagyon idegesít a testvérem mit csináljak?
Ha lenne lehetőségem biztos elköltöznék.
A nővérem felnőtt nő ahogy én is, de nagyon gyerekesen viselkedik.
Gügyök, direkt furán beszél be nem áll a szája, indokolatlanul táncol magára akarja hívni a figyelmet öt perc nyugalmam nincs tőle.
Ha finoman mondom hagyjon békén meg veszekszik üvölt.
Rosszul érzem magam mert szeretem hisz a testvérem de az idegeimre megy mit csináljak vele?
12
Gyerek voltam amikor eldobtak de menj és puszilgasd körbe őket ha ennyire szimpik neked.
Nem érdekelnek a szüleim úgyhogy ezt inkább hagyjuk.
14
A ház kettőnké és nincs hova mennem.
16
A saját házamból menjek albérletbe? 😂
De közben fizessen a házat is amit lassan kifizetek aha persze.
Kérdező ne haragudj de esetleg valami gond van a toronyban?
25 évesen lehetne annyi eszed, ha nem megy együtt, akkor külön utakon kell folytatni...
Házat eladni, osztozkodni rajta (ha közös a testvéreddel), és albérletbe költözni vagy hitelt felvenni és másik lakást nézni
Ha a Tiéd a ház, akkor pedig meg kell kérni a tesvéredet, hogy legyen szíves ő keresni albérletet
18
Mert olyanokat írtok ami abszurd. Szerintem beteg és kezelés kellene neki.
Nem tudok albérletbe menni mert fizetem a hitelt amit felvettünk a házra és nemsokàra ki is fizetem.
Vagy menjek az utcára a sajàt helyemről? Örülök, hogy van hol laknom. Még akkor is ha a testvérem mellett tönkre megyek. Amúgy meg nem kértem old meg a problémaimat, ezt ígyis úgyis nekem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!