Nagyon idegesít a testvérem mit csináljak?
Ha lenne lehetőségem biztos elköltöznék.
A nővérem felnőtt nő ahogy én is, de nagyon gyerekesen viselkedik.
Gügyök, direkt furán beszél be nem áll a szája, indokolatlanul táncol magára akarja hívni a figyelmet öt perc nyugalmam nincs tőle.
Ha finoman mondom hagyjon békén meg veszekszik üvölt.
Rosszul érzem magam mert szeretem hisz a testvérem de az idegeimre megy mit csináljak vele?
"Nagyon idegesít a testvérem,mitcsináljak?"
Ezzel a kèrdéssedel nem segítségért kiabálsz?
Old meg akkor végre,mert meg mindig ugyanazt csinálod..itt magyarázkodsz és rinyálsz...😪(18asvoltam)
21
Nem én tanácsot kértem (normálisakat kaptam is) nem segítséget senki nem tud segíteni ezen max egy orvos, hogy leálljon.
De inkább már figyelmen kívűl hagylak tipikus az az ember vagy aki keresi itt a konfliktust.
Minden jót.
Szerintem is hülyeséget írnak a válaszolók. Igen, a tesód nyilván beteg, lehet pont attól ilyen, hogy a szüleitek kiraktak titeket. Ha elköltöznél tőle, ki tudja, mi lenne vele. Persze ez nem kell, hogy mindenkit érdekeljen, de te szereted a tesódat, nem akarsz neki sem rosszat. Szóval nem értem, miért írja mindenki, hogy költözz el. Az max. utolsó lehetőségnek jó.
Nem tudnád rábeszélni, hogy menjen el pszichológushoz? Gondolom barátai sincsenek, ezért próbálja magára irányítani a te összes figyelmedet. Esetleg kereshetnétek neki egy hobbit, ahol le tudja vezetni a felesleges energiát. Ha ez nem működik, mivel tényleg elég gyerekesnek tűnik a tesód, megpróbálhatnád a figyelmeddel "jutalmazni", ha békén hagy egy ideig. Pl. elmész vele moziba/sétálni/étterembe, ha délelőtt békén hagy, mert akkor magaddal szeretnél foglalkozni. Ha semmi sem működik, a helyedben akkor elmennék én pszichológushoz, hátha neki jobb ötletei vannak.
24
Jelenleg pl munkája sincs és ezt próbáljuk megoldani, hátha az majd lefoglalja bár előtte is dolgozgatott akkor is ilyen volt.
Biztos, hogy rá jobban hatottak a gyerekkori dolgok.
Más emberekkel is így viselkedik "színészkedik" úgymond.
Nem hiszem, hogy el tudom vinni egy szakemberhez, szerintem megsértődne és megint csak üvöltözne.
29
Szüleinknek nincs semmilyen mentális betegsége egyszerűen gonoszak de az ügye nem betegség.
Neki is inkább figyelem hiány lehet és talàn gyerekes is.
De neki kellene pszichológussal beszélni vagy nem tudom.
Mindig ilyen volt nem hiszem, hogy változna vagy csak nehezen.
De felnőtt ellátja magát amúgy csak ügye most nincs munkája de kilátásban van neki egy akkor hàtha kifárad szó szerint és csillapszik a folytonos beszélhetnékje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!