Szerintetek normális dolog a testvérek közötti vitatkozás vagy veszekedés?
Figyelt kérdés
Nálunk ez gyakran megesik szeretjük egymást de azért mindig összekapunk valami apróságon de hát ilyenek a testvérek kapcsolata nem ?
Én 26 leszek Májusban a nővérem 28 éves
2023. febr. 12. 12:39
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy tudjátok képzelni a vitát. Normálisan megbeszelitek vagy Mónika showt rendezték, nagyon nem mindegy
2/7 A kérdező kommentje:
Normálisan megbeszéljük de azért megy az oda vissza vélemény nyilvánitás
2023. febr. 12. 12:53
3/7 anonim válasza:
"Sajnos" normális. Ez a "létért való küzdelem" mintha eredendően benne lenne minden biológiai lényben. Cápáknál (ha jól emlékszem) megfigyelték, hogy az anyában fejlődő, már fejlett embriók képesek egymást megenni megszületésük előtt.
5/7 anonim válasza:
Nekünk mióta felnőttünk, úgy 18-20 éves korunk óta nincs ilyesmi. Nem értünk mindenben egyet, de nem is vitatkozunk. Mondunk esetleg rövid véleményt, de aztán hagyjuk, hadd csinálja meg a másik a saját hülyeségét, ahogy akarja. Nem lovalljuk bele magunkat a "megmondásba", nem a mi életünk. Szerencsére olyasmi nem nagyon fordul elő, hogy egymásnak tennénk keresztbe a hülyeségünkkel, így ilyenen nem kell összeveszni.
Ha nem vagytok alpáriak, és nem okoztok maradandó tüskéket egymásnak, akkor szerintem azért beleférhet egy kis vita, temperamentum kérdése.
6/7 anonim válasza:
Szerintem felnőttként egyáltalán nem normális, de gyerekként sem, ha állandósul.
7/7 anonim válasza:
Nálunk is vannak kisebb nagyobb viták,de kezelve vannak és a végén már csak nevetünk rajta viszont,ha ez üvöltözés, törés zúzásba megy át és csoda,hogy nem veritek meg egymást akkor az már nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!