Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van olyan aki felnőttként...

Van olyan aki felnőttként jóba van a tesójával?

Figyelt kérdés
tudom hülyén hangzik, de a környezetemben sok olyan van akiket vagy eldobáltak a szülei esetleg full más irányt vett mindenkinek az élete. Sok esetben vagy nem néznek egymás felé, 'jobb' esetben 'tépik' egymást.

2023. nov. 11. 16:47
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
16-os ez mondjuk igaz: Anyám 61 évesen tudta meg hogy 3 helyett 11-en vannak testvérek... apámék világ életükben marták egymást 3-an. A húgom meg áááá hagyjuk: Engem szekál azért mert 230 kilóméter van köztem meg a barátnőm között... ő meg összejött az autóoktatóval és még így is megbukott... stb
2023. nov. 11. 20:56
 22/32 anonim ***** válasza:
78%

Nemtudom èn ès a hugom mennyire szàmítunk

Èn 27 a hugom 13 vissont van egy…volt egy bátyàm

Màra a legnagyobb ellenem…

2023. nov. 11. 21:00
 23/32 anonim ***** válasza:
86%

Ez az egyik ismérve a jó családnak, hogy összetartás van, jó nevelést kaptak a gyerekek, nem egymás ellen nevelték es uszították őket.

Mentálisan beteg hangulatú családokra ez nem jellemző

2023. nov. 11. 21:27
 24/32 anonim ***** válasza:
96%
Én 34, húgom 32, nővérem 37. Hárman lányok és egymás szinte legjobb barátai vagyunk. A gyerekeink is szeretik egymást. Ők bár unokatesok ugye és még kicsik de igyekszünk minél többet osszehozni oket (és magunkat is). :)
2023. nov. 11. 21:52
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
2 testvérem van. Mindkettővel teljesen normális a kapcsolatom. Pár naponta egy “hogy vagy” üzenet és néhány hetente találkozunk is. Soha nem volt rossz a viszony köztünk. Bármelyikükre rábíznám az életem is.
2023. nov. 11. 22:15
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb a kapcsolatunk, mint gyerekként/kamaszként volt
2023. nov. 11. 22:22
 27/32 anonim ***** válasza:
94%
Én az öccsémmel egy uccába lakok. Persze, hogy van!
2023. nov. 11. 23:36
 28/32 anonim ***** válasza:
94%
Hárman vagyunk, kiskorunk óta jóban vagyunk ,összetartunk. Anyámék odafigyeltek arra, hogy mindig egyformán kapjunk, ne legyen kivételezett egyikünk sem. Bár a nagyszüleim mindig is kivételeztek a bátyámmal,és nyomták oda a pénzt számolatlanul, a nevelésnek hála bármit is kapott, elosztotta háromfelé. És mi kisebbek szintén így jártunk el. Így sosem tudták megbontani az egységet közöttünk, pedig erőlködtek nagyon.
2023. nov. 12. 08:03
 29/32 anonim ***** válasza:
91%

Nekem (36/N) elég szoros a kapcsolatom az öcsémmel (30). A férjem is jóban van a tesójával, az apám is a nővérével, anyukám is a húgával, a mindkét mamám a testvéreivel, és a papáim sem voltak rosszban a testvéreikkel.

Viszont tágabb rokoni körben vannak olyan unokatesóim - most 2 testvérpár ugrott be rögtön - az egyik testvérpár állandóan vitázik, a másik évek óta nem beszélnek.

2023. nov. 12. 09:08
 30/32 anonim ***** válasza:
91%
En 27N, batyam 35 eves. Nagyon jo a kapcsolatunk, o volt a tanum is. Neki nincs meg csaladja, a szuleinkkel el. A 8 ev korkulonbseg miatt kiskoromban nem volt jo a kapcsolatunk (o mar akkor tini volt) aztan mikor en voltam tini, o felnott, szoval nehezen talaltuk meg a hangot. Az utobbi par evben lett igazan szoros kotelek koztunk.
2023. nov. 12. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!