Ez hány éves korig van rendben?
Ha bugyiba, melltartóba lát, az gáz.
Ha bugyiban, melltartóban, az kevésbé.
Nővérem lànya nagyon csinos és a nővérem is.
Egyikükre se tudok/tudtam felizgulással tekinteni.
Szia! Bocsi, hogy zavarlak, de szeretnék kérdezni valamit (amit nem akarok kiírni kérdésként).
A egy fiú és egy lány szeretkezik. A lány lovagol a fiú ölében. A fiú szól, hogy közel van az élvezés és a lány szálljon le (nem használnak óvszert). A lány azonban nemhogy nem száll le, még gyorsít is mozgáson. A fiú még egyszer jelzi, hogy azonnal jön az élvezés majd beleélvez a lányba.
Ki a felelős itt szerinted? - Privát valami per.vrztől.
Itt irta valaki, hogy o fiu es sosem voltak perverz gondolatai a lanytestvereirol... es hogy o ezt tudja.
NE legy mar annyira narcisztikus, hogy azt hiszed, minden fiu olyan, mint te. En pl perverz vagyok, tudom magamrol, lanytesomrol is voltak perverz gondolataim... persze nevtelenul irok, igy el merem mondani.
Lehet, hogy ez szamotokra nem tetszik, nekem meg az nem, hogy mostanaban mindeki annyira egoista mar, hogy azt hiszi, minden ugy van es mindenki olyan, mint ahogy o tapasztalta sajat magan.
Én eddig életem során azt tapasztaltam, hogy hétköznapi átlagos fehérnemű sokkal többet takar, mint egy bikini🤔.
Sőt sokszor a bikini "fele" akkora sincs, mint egy átlag melltartó.
Ettől függetlenül a legtöbb nő megíjedne és takarná magát, ha meglátná pl. a kertész véletlenül.
De fele annyit takaró bikinibe a strandon nem is izgatná magát azon ki bámulja meg.
Szóval gondolkozz el azon hogy a ruhatáradban mi mennyit takar rajtad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!