Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Annak van jelentése, hogy a...

Annak van jelentése, hogy a tesóm az utóbbi szülinapomkor, névnapomkor és Karácsonykor, minden ajándékozáskor azt mondta, hogy sajnos nem volt ideje ajándékot venni nekem? Jogosan érzem ezt bántónak? Mintha nem számítanék neki.

Figyelt kérdés
Mi mindig meglepjük őt valamivel férjemmel. Ők pedig ketten az élettársával együtt szoktak ajándékozni egyébként. Ja és kb 15-ször jobb anyagi helyzetben vannak, mint mi, tehát nem a pénzen múlna. Nem mondtam neki hogy rosszul esik ez nekem, nem tudom van-e ennek jelentősége. Szerintetek?

2023. nov. 6. 10:51
1 2 3
 21/23 KiMaMi ***** válasza:
92%
Kérdezd meg. Nem olyan bonyult, és az érintett féltől megkapod a választ...mi itt max tippelgetni tudunk, hogy mi lehet...vagy paraszt, vagy totál más elvei vannak az ajándékozásról, vagy a fene se tudja milyen kapcsolatban vagytok egymással. Ha nagyon jó viszonyotok lenne, gondolom nem ide került volna ki a kérdésed. Kommunikálj vele, a válaszból meg eldöntöd hogyan tovább.
2023. nov. 6. 14:07
 22/23 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem akarsz egyenesen rákérdezni, mondhatod neki azt, hogy nem szeretnéd, hogy emiatt lelkiismeret-furdalása legyen, ezért egyszerűbb, ha megbeszélitek, hogy nem adtok egymásnak.

Ha azt mondja, hogy nem volt ideje, az elég gáz. Az online boltok világában főleg. Azt meg tudom érteni, ha azzal érvel, hogy nem volt ötlete vagy nem tudja, minek örültél volna. Ugyan lehet utalványt adni vagy meg lehet kérdezni az érintettet, bár úgy nem meglepetés.

2023. nov. 6. 14:45
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát tanulságnak jó lett.
2023. nov. 6. 18:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!