Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Egy barátot is lehet testvérké...

Egy barátot is lehet testvérként szeretni? én nő vagyok van 2 édes nővérem egy bátyám aki csak félig az de kb 6 éves voltam mikor először és utoljára láttam őt neten se beszélünk már

Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 15:54
 1/7 A kérdező kommentje:
haragszom rá valami miatt de viszont úgy vágyom arra hogy legyen egy bátyám is aki tényleg szeret sajnos most nincsenek barátaim de próbálkozom ezért is kérdezem lehet?
2023. okt. 18. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ellentétes neművel ez heteroszexuálisok esetében nem fog összejönni. Azonos neművel még elképzelhető.
2023. okt. 18. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Igen
2023. okt. 18. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Sok lánybarát testvérként gondol rám.
2023. okt. 18. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Mármint pasi vagyok.
2023. okt. 18. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Lehet
2023. okt. 18. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kissé furán fogalmaztál, ugyanis a testvér iránt nem feltétlenül érez az ember túlzottan nagy szeretetet. A testvér adottság, adottságként fogadjuk el, a családhoz tartozik, a baráti érzés viszont többnyire nem családtaggal kapcsolatban alakul ki.
2023. okt. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!