Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Már felnőtt, idősebb tesók!...

Már felnőtt, idősebb tesók! Van olyan, aki születésétől fogva nem szerette, esetleg utálta a kisebb testvérét?

Figyelt kérdés

2023. okt. 11. 22:47
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
82%

Hogy az istenbe tudnád te megoldani egy alkoholista pszichopata állat verekedését, 40-es?

(Azt a tiszteletkört ugorjuk át, hogy menjen el terápiába, mert nem megy.)

2023. okt. 16. 21:06
 42/45 anonim ***** válasza:
93%

Huhh, nagyon mániásan akarod a házasságot erőltetni. Pedig én annak a híve vagyok hogy ha lehet akkor élesszük újra a tüzet, oldjuk meg a problémát. De ha valaki erőszakos, valaki fizikailag bántalmaz, vagy akár lelkileg az nem érdemel ennyit sem. Ehhez pedig nem kell két ember, hogy bántsa a másikat. Ugyanis O maga dönti el hogy bántani fogja, mert ugye akár ki is léphetne. Ugyanez a megcsalással a helyzet. Inkább tisztességesen és békében véget vetek egy kapcsolatnak, minthogy megcsaljam a párom, vagy megussem, vagy terrorizáljam. Mert többet ér a becsületem.

Egyébként ahhoz hogy megoldja az ember a problémát a kapcsolatban, újra elessze a szerelmet na ahhoz két ember kell és ha a másik nem akarja az veszett fejsze nyele. Talán egy próbát lehet tenni "befolyásolni" a jó irányba, de az elég kényes téma.

2023. okt. 16. 21:46
 43/45 anonim ***** válasza:
12%
Nem feltétlenül a házasság a lényeg, hanem együtt maradni, ha már van gyerek, akár papírral, akár nélküle.
2023. okt. 17. 00:15
 44/45 anonim ***** válasza:
89%
Te még mindig nem fogod fel, hogy a gyereknek nem az az érdeke, hogy bántalmazó, de akár csak elhidegült kapcsolat tanúja legyen? Baromian nem tudsz semmit az életről!
2023. okt. 17. 01:12
 45/45 anonim ***** válasza:
84%

40es, akkor javaslom neked unokabátyám feleségét, aki nagykéssel szúrta meg a férjét egy veszekedés során. kívánom, találj magadnak egy hasonlót, és éljetek együtt legalább 60 évig.

De gondolhattam volna hogy nem élsz házasságban, valószínűleg komoly párkapcsolatod se volt még, hiszen nem tudod miről beszélsz.

2023. okt. 17. 05:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!