Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elegem van testvéremből, mit...

Elegem van testvéremből, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Akárhova megyek, akárkivel folyton jönni akar velem. 1,5 év korkülönbség van köztünk. Én 17 ő 15 éves. Mondjuk ha megyek ki barátnőmmel cigizni vagy biciklizni már szalad ő is. Ha azt mondom hogy szeretnék barátnőmmel csak ketten beszélgetni, azzal fenyegetőzik hogy azt mondja anyámnak hogy egy pics@ vagyok, és kiközösítem. Nem én tehetek róla hogy nincs baráti társasága, és már barinőm is unja. Ha nem lenne barinőm vagy akivel én kijárjak ő nem is keresné senki társaságát, de ilyenkor mindenben leutánoz. Egézs nyáron bent ülne a szobában, volt már rá példa hogy nem igazán mentem sehova, csak néha ki a szomszédgyerekekkel és akkor is követett, azon kivül egész nyáron bent ült. Ahogy abban az időszakban én is. 17/L

2023. aug. 27. 13:25
1 2
 11/12 LuckyLevi ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy szereted, de szeretnél néha nélküle is lenni. A barátaid, azok a Te barátaid. Keressen saját barátokat! És középiskolásként már nem normális, hogy azzal fenyegetőzik, hogy megmond. (Ezt el se tudom hinni) Kérdezd meg miért viselkedik így? Miért nem keres saját barátokat? Stb.
2023. aug. 28. 10:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat:)
2023. aug. 28. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!