Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van a testvéremből,...

Elegem van a testvéremből, mit lehet az ilyennel csinálni?

Figyelt kérdés

Én 19/L vagyok, tesóm 24/F.

A szüleink elváltak, de ennek már vagy 3 éve.

A gond az hogy elegem van a tesómból, mert az apámnak képzeli magát. Holott nem az, és nem is akarom hogy az legyen. Azt szeretném ha testvérként viselkedne nem pedig 2. apukaként. Mindenbe beleköt, mindennel baja van, + ütöget. Engem ez már annyira idegesít. Már számtalanszor kívántam azt hogy bárcsak elköltözne. Ráadásul sokszor olyan bunkó stílusban beszél, rengetegszer káromkodik.

Megpróbáltam anyámmal beszélni; néha őt is idegesíti de nem tud rá hatni ő se. Mit lehet az ilyennel csinálni?

Nektek volt/van hasonló problémátok?:S

2011. júl. 15. 11:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok nővéremmel, de csak féltem őt bár ő idősebb nállam 4 évvel..
2011. júl. 15. 11:08
 2/17 anonim válasza:
húúú az én bátyám 10 évvel idősebb ... reménytelen eset
2011. júl. 15. 11:12
 3/17 A kérdező kommentje:
De engem ne féltsen, meg nem akarok 2. apát, de nem érti meg. Engem ez igenis bosszant, idegesít mert véleményem szerint egy testvérnek nem második apuka/anyuka-ként kell viselkednie hanem testvérként.
2011. júl. 15. 11:12
 4/17 A kérdező kommentje:

Reménytelen? miért?

Akkor az enyém is az?:\

2011. júl. 15. 11:13
 5/17 anonim ***** válasza:

Kérd megy egy nagyobb darab haverodat beszélgessen el vele. Ha még egyszer kezetemel és apáskodik feletted. Nem kell bántani, 2. figyelmeztetésnek az is elég lenne ha keresnél egy erős ruhafogast és a grabancánál fogva odaakasztattatnád.

Párommal iskolába kötekedett egy Jani (Ki ha én nem?) aztán azt is feltette a ruhafogasra onnantól jófiú lett!

22/N

2011. júl. 15. 11:20
 6/17 anonim ***** válasza:
Szedjél össze egy háromajtos szekrény pasit egy fél évre, aki helyre teszi ha megmukkan a bátyus. Majd elfelejti, hogy neki kellene meghatározni az életedet.
2011. júl. 15. 11:24
 7/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van csak nálam öcsémmel -.-" Na most képzelheted h milyen mikor az 5 évvel fiatalabb öcsi csinálja ugyanezt: próbál leosztani és megmondani mikor mit csináljak, meg állandóan belémkötni. Még ha idősebb lenne. akkor azt mondanám oké, adhatsz tanácsokat vagy ilyesmi, de így... elég gáz h nem tudom kezelni a kisöcsit.

Te nem tudsz elköltözni? ha nem is albérletbe akkor koliba?

2011. júl. 15. 11:29
 8/17 anonim válasza:
Nálunk is ez volt de sajnos ezen csak az segített hogy elköltöztem....szegény anyuéknak meg ott van a nyakukon...ez sajnos az ő keresztjük... :(
2011. júl. 15. 11:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem bátyám teszi magát, kiröhögöm... de megverni nem tudna ennyivel beljebb vagyok.
2011. júl. 15. 11:42
 10/17 A kérdező kommentje:
Az sztem nemjó h most megfélemlítem valami más?:S
2011. júl. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!