Elegem van a testvéremből, mit lehet az ilyennel csinálni?
Én 19/L vagyok, tesóm 24/F.
A szüleink elváltak, de ennek már vagy 3 éve.
A gond az hogy elegem van a tesómból, mert az apámnak képzeli magát. Holott nem az, és nem is akarom hogy az legyen. Azt szeretném ha testvérként viselkedne nem pedig 2. apukaként. Mindenbe beleköt, mindennel baja van, + ütöget. Engem ez már annyira idegesít. Már számtalanszor kívántam azt hogy bárcsak elköltözne. Ráadásul sokszor olyan bunkó stílusban beszél, rengetegszer káromkodik.
Megpróbáltam anyámmal beszélni; néha őt is idegesíti de nem tud rá hatni ő se. Mit lehet az ilyennel csinálni?
Nektek volt/van hasonló problémátok?:S
Igen én is akartam mondani felesleges megfélemlíteni. Egyébként meg gondolom azért nem terrorizál hanem "egyszerűen" urva idegesítő. Mondjuk kis ejnye bejnye de azért nem kell terrorizálni őt se.
Másfelől sokkal jobb ha már úgyis beszervezel valakit hogy úgy viselkedtek vele mintha egy hülye lenne amiért apának képzeli magát. Pl ülsz pasiddal szobádban erre benyit valami ő meg? Mi van te apukájának képzeled magad vagy mi? valami hasonló csak a lényeg hogy hülyén érezze magát. Meg persze te is bekeményíthetsz nem kell más.
köszönöm utolsó előtti :)
utolsó: ugyan már mitől akar megvédeni? egy testvérnek testvérnek kell viselkednie nem 2. apaként. Ha segítség kell valamibe anyukámat kérdezem meg, semmi esetre sem a testvéremet ilyen téren, mert akkor tuti azt hiszi hogy elfogadom h "apukáskodik"....nem fogadom el. Amúgy igen. nagyon idegesítő.
Érdekes, én ilyenről egyáltalán nem hallottam, hogy egy fiútesó "átveszi" az apa szerepét.
A barátnőm már gimis korában elvesztette az apját, a fiútesója egyáltalán nem viselkedett így vele (ő 2 évvel idősebb a barátnőmnél). Az apjuk halála eléggé megviselte őket, és azóta összetartóbbak lettek.
Nem lehet h alapból ilyen? szóval h nem az apa szerepét vette át hanem csak szeret dirigálni. nálunk elég rossz a helyzet ha visszaütnék ő biztos kinyírna jóval erősebb persze. remélem mielőbb el tudok költözni.
réksp te meg nem vagy normális és előbb tanulj meg írni mielőtt hozzászólsz, kifejezni sem tudod magad bár ahhoz előbb agy kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!