Elmondjam a megcsalast a testveremnek?
A testverem es férje között jo ideje rossz a házasság.
A csaladban ezt szerintem mindenki tudja.
a nőverem el is mondta nekem, hogy ő meg is csalta a férjét.. nem is egyszer. (Ez kb 2-3 eve volt, azota nem tudom volt-e valami)
Persze bennem is feljött a kérdés, hogy ha ilyen szinten van, miert nem válnak el.
Válasz mint sok ilyen házasságban: hitel, ház, anyagiak, és persze a gyerek. Azonban nemrég tudomásomra jutott a munkahelyemen (ahol megszokott fordulni a sogorom szinten munkaügyben) hogy bizony nem egyoldalú megcsalásrol beszélünk, ugyanis a férj is félrelépett. Egy személyről tudok biztosan, de kitudja még hány volt ott is...
Kérdesem:
Te elmondanád a testvérednek,ha ezt megtudod, de azzal is tisztaban vagy, hogy ő is tett már ilyet?
Bele kéne avatkoznom a házasságukba ezzel? És miként kéne viszonyulnom ezek utan a sogoromhoz ha talalkozunk?
Hányingerem van, ha rágondolok, de végülis nem csak ő az áldozat itt. Ámbár, forditott esetben én is elvárnám,hogy szoljon a tesom..zavaros de érdekel a véleményetek.
"A testverem es férje között jo ideje rossz a házasság."
"Válasz mint sok ilyen házasságban: hitel, ház, anyagiak, és persze a gyerek."
Ha állításod szerint is jó ideje szar házasságban élnek, amit kizárólag az anyagiak meg a gyerek tart össze, akkor gondolod, hogy újdonságot mondanál a testvérednek? Egy lényegében érdekből fenntartott kapcsolatban nem számít már az ilyen, nem a hűség meg a rózsaszín köd miatt vannak együtt, az már rég nincs egyik fél részéről sem. Nem kell beleavatkozni, az ő dolguk.
"Te elmondanád a testvérednek,ha ezt megtudod, de azzal is tisztaban vagy, hogy ő is tett már ilyet?"
Nem!
Éspedig legfőképpen azért nem, mert tudomásom van róla, hogy ő is megcsalta már a férjét. Ha akkor nem mondtam el a férjének, most ezt sem mondom el a nővéremnek.
Ahol mindkét fél csalja a másikat, ott senki sem ártatlan, hogy bármiféle erkölcsi felháborodásra joga és oka lenne.
De egyébként azt is el tudom képzelni, hogy annyira nem érdeklik már egymást, hogy az se érdekelné őket, ha megtudnák, hogy a másik megcsalja őket.
21- Mondd neked az valamit, hogy a kérdések egészére kell reagálni, nem pedig egy kiragadott részletre? Benne van a szabályzatban, de rendszeresen leszarod ezt. Ebből látszik ki miért ír, nem segíteni jön, hanem okoskodni.
Amúgy el lehet mondani neki a megcsalást, miért ne. Mivel családtag, van közünk hozzá. Akkor lenne helytelen -szerintem-ha idegennek mondanád.
Kedves Darius!
#21 vagyok. Én nem szoktam ebben a kategóriában válaszolgatni, csak nagyon ritkán. Mit vétettem, hogy ellenem vagy? Ha már ismeretlenül és indokolatlanul nekem támadtál, akkor olvasd át jobban a szabályzatot, benne van, hogy offolni tilos, ha valamivel nem értesz egyet, azt a potozással rendezd le, ne vita generálásával.
"Ebből látszik ki miért ír, nem segíteni jön, hanem okoskodni."
De ez rád nyilván nem igaz. 🙂 Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!