Elmondjam a megcsalast a testveremnek?
A testverem es férje között jo ideje rossz a házasság.
A csaladban ezt szerintem mindenki tudja.
a nőverem el is mondta nekem, hogy ő meg is csalta a férjét.. nem is egyszer. (Ez kb 2-3 eve volt, azota nem tudom volt-e valami)
Persze bennem is feljött a kérdés, hogy ha ilyen szinten van, miert nem válnak el.
Válasz mint sok ilyen házasságban: hitel, ház, anyagiak, és persze a gyerek. Azonban nemrég tudomásomra jutott a munkahelyemen (ahol megszokott fordulni a sogorom szinten munkaügyben) hogy bizony nem egyoldalú megcsalásrol beszélünk, ugyanis a férj is félrelépett. Egy személyről tudok biztosan, de kitudja még hány volt ott is...
Kérdesem:
Te elmondanád a testvérednek,ha ezt megtudod, de azzal is tisztaban vagy, hogy ő is tett már ilyet?
Bele kéne avatkoznom a házasságukba ezzel? És miként kéne viszonyulnom ezek utan a sogoromhoz ha talalkozunk?
Hányingerem van, ha rágondolok, de végülis nem csak ő az áldozat itt. Ámbár, forditott esetben én is elvárnám,hogy szoljon a tesom..zavaros de érdekel a véleményetek.
Szerintem ne. Lehet tudja is, és hát ő is megcsalta.
Én csak akkor mondanám el, ha a testvérem azt hinné , hogy remek házasságban él és minta férje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!