Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmondjam a megcsalast a...

Elmondjam a megcsalast a testveremnek?

Figyelt kérdés

A testverem es férje között jo ideje rossz a házasság.

A csaladban ezt szerintem mindenki tudja.

a nőverem el is mondta nekem, hogy ő meg is csalta a férjét.. nem is egyszer. (Ez kb 2-3 eve volt, azota nem tudom volt-e valami)

Persze bennem is feljött a kérdés, hogy ha ilyen szinten van, miert nem válnak el.

Válasz mint sok ilyen házasságban: hitel, ház, anyagiak, és persze a gyerek. Azonban nemrég tudomásomra jutott a munkahelyemen (ahol megszokott fordulni a sogorom szinten munkaügyben) hogy bizony nem egyoldalú megcsalásrol beszélünk, ugyanis a férj is félrelépett. Egy személyről tudok biztosan, de kitudja még hány volt ott is...

Kérdesem:

Te elmondanád a testvérednek,ha ezt megtudod, de azzal is tisztaban vagy, hogy ő is tett már ilyet?

Bele kéne avatkoznom a házasságukba ezzel? És miként kéne viszonyulnom ezek utan a sogoromhoz ha talalkozunk?

Hányingerem van, ha rágondolok, de végülis nem csak ő az áldozat itt. Ámbár, forditott esetben én is elvárnám,hogy szoljon a tesom..zavaros de érdekel a véleményetek.

2023. aug. 24. 21:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ne. Lehet tudja is, és hát ő is megcsalta.

Én csak akkor mondanám el, ha a testvérem azt hinné , hogy remek házasságban él és minta férje van.

2023. aug. 25. 00:08
 12/31 anonim ***** válasza:
72%
Kérdezz rá úgy mellékesen, amikor mindketten ott vannak, hogy mi újság velük. Aztán figyeld a reakciójukat.
2023. aug. 25. 00:13
 13/31 anonim ***** válasza:
32%
Simán, de olyan a kapcsolatunk, hogy a gyakorit kihagynám a lépések közül.
2023. aug. 25. 02:09
 14/31 anonim ***** válasza:
16%
"Ámbár, forditott esetben én is elvárnám,hogy szoljon a tesom.." emiatt elmondanám
2023. aug. 25. 05:47
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem mondanám el. A testvérem is megcsalta. Egyformák
2023. aug. 25. 06:19
 16/31 anonim ***** válasza:
91%
Ha elmondod, akkor a sógornak is el kéne mondani, hogy megcsalta a felesége. Szerintem ezek megérdemlik egymást, nem mondanám el.
2023. aug. 25. 06:59
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk először is semmi közöd hozzá, ez a kettejük kapcsolata. Masodszor hacsak nem veled lépett félre a férj, nem tudhatod biztosan, mi történt
2023. aug. 25. 07:02
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
Maganügy , mindketten elik a külön eletüket egy kegliben , egyformák . Nincs súlya a dolognak mert nem sorozatgyilkos a férj akit le kell gyorsan buktatni zárni .
2023. aug. 25. 08:58
 19/31 anonim ***** válasza:
12%
Én mindkettőnek elmondanám,és tanácsolnám,hogy ne mutassanak ilyen rossz példát a gyereknek.Váljanak csak szépen el,ha nem jó együtt.
2023. aug. 25. 08:59
 20/31 anonim ***** válasza:
64%
Ne szólj szám , nem fáj fejem.
2023. aug. 25. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!