Hogy mondjam meg a testvéremnek hogy a felesége komplett hülyét csinál belőle?
Nem lehet, hogy a testvéred is tudja csak engedi a feleségének, azaz úgy csinál mintha nem venné észre mert még így is nyert helyzetben van?
Szerintem ha mindenképpen tenni akarsz valamit akkor előszőr a feleséggel beszélj és mond el neki, hogy látod, hogy mit csinál a testvéreddel és ha nem hagyja abba akkor jelezni fogod a testvérednek.
Ez így szerinted nem megoldható?
Szerintem két felnőtt ember kapcsolatába nem illik beleszólni még ha az a családtagunk is.
Ha egyik sem komplett hülye akkor egyszerűen nem tartozik rád az ő élethelyzetük.
Számomra az is felfoghatatlan, hogy egy gyerekkori barátomnak prostituált a élettársa és még így sem mondom el a barátomnak mert szerintem tökéletesen tudja, de erről nem akarok megbizonyosodni egy cselekedetem árán, mert egyszerűen ez az ő privát dolguk, hogy mit osztanak meg egymással és hogy mikor.
Attól, hogy nekem vág az eszem még nem kell Columbo hadnagy játszanom felnőtt emberek.
Az már rég nem házasság csak színjáték a gyerekek miatt.
Nyugi, zsák a foltját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!