Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mondjam meg a testvéremne...

Hogy mondjam meg a testvéremnek hogy a felesége komplett hülyét csinál belőle?

Figyelt kérdés
Tudom, nem kéne beleavatkozni, de annyira rossz ezt látni...hogy tudnám finoman a tudtára adni hogy miket csinál a nő?
2023. aug. 7. 21:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
39%
Esetleg egy családi eseményen, beszélgetés közben általánosságban fel lehet ezt dobni. Abból talán nem lesz veszekedés, de hogy így konkrétan nekik mész idézőjelben, az már más téma.
2023. aug. 8. 07:40
 22/34 anonim ***** válasza:
64%

Hát ne haragudj, de ha a testvérednek rendben van, hogy így viselkednek vele és fél sem tűnik neki, hol a gond, akkor ott vele is komoly problémák vannak.

Felesleges neki szólni is, ha ilyen buta.

2023. aug. 8. 07:44
 23/34 A kérdező kommentje:
Felesége előtt nem volt sok kapcsolata, igazából szerintem nincs tisztában azzal hogy nem ilyen egy normális kapcsolat. Lehet hogy emiatt...
2023. aug. 8. 08:12
 24/34 anonim ***** válasza:
74%
Ugyan már, nekem sem volt sok kapcsolatom a férjem előtt, konkrétan egy, mégis tudom, hogy ez nem normális dolog. Nem kell atomfizikusnak lenni hozzá.
2023. aug. 8. 09:25
 25/34 anonim ***** válasza:
87%
Vigyázz ezzel, mi negyven évig voltunk a világ legjobb tesói. Ma ott tartunk, hogy nem beszélünk, tesóm már szemmel láthatóan egy emberi roncs, de személyes támadásnak veszi ha valaki fel akarná nyitni a szemét. Vele már a gyerekei is ezt művelik, ő meg lelkesen teljesíti minden követelésüket, ők egy "boldog család", aki nem í
2023. aug. 8. 10:10
 26/34 anonim ***** válasza:
83%
bocsi, szóval aki nem így látja, az irigy.
2023. aug. 8. 10:11
 27/34 anonim ***** válasza:
38%

Aztán majd jó nagyot koppansz, amikor a tesód kedvesen közli, hogy ezzel neki semmi baja, de leszel szíves kiszállni az életéből.

Nekem is beosztja a barátom, mikor egyek és mit. Egy kívülálló számára ez kontrollmánia - épp, hogy nem. ÉN kértem meg rá, méghozzá nyomós okkal, és nagyon örülök, amiért megteszi a kedvemért, amíg szükséges.

2023. aug. 8. 11:35
 28/34 A kérdező kommentje:
Biztos van ilyen is, de én nem erre voltam kívancsi.
2023. aug. 8. 11:41
 29/34 anonim ***** válasza:
29%

Saját életeddel foglalkozz, ha meg nincs és máséba akarod ütni az orrodat akkor előtte kérdezd meg, hogy kíváncsiak -e az észrevételeidre.

(attól, hogy téged zavar még nem biztos, hogy a tesódat is. A feleségnek menj neki bár érzésem szerint téged is keresztbe lenyelni mint a tesódat)

Csak frusztrálni fogod a tesódat ha uszítod a feleségére, ezután jól megutál, az egész családod amikor négy szem közt lesz a tesóddal ezzel fogják cukkolni, hogy édes fiam ne hagyd feleségednek, hogy ezt tegye veled meg hasonló mélyen szántó gondolatokkal fogják bombázni a tesódat és ebből következik, hogy elfogja hagyni a feleségét és szépen magányban fogja leélni az életét a gyerekei nélkül.

Amikor meg találkozhat a gyerekeivel akkor meg a volt felsége fogja szekálni a tesódat. S mind ezt miért?

Mert neked nem tetszett az ami történt.

Így kell elrontani mások életét!

Hajrá!

2023. aug. 8. 14:43
 30/34 anonim ***** válasza:
32%

Fel kéne nőni és a saját dolgoddal törődni.

Tudom, hogy nehéz nőként viselkedi ha egy férfi sincs az életedben, de a értelmetlen pletykákkal mások életét is értelmetlenné teszed, tönkre vágod.

Saját életeddel foglalkozz és akkor nem lesz sem időd, energiád, kedved másokéval foglalkozni.

2023. aug. 8. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!