Hogy mondjam meg a testvéremnek hogy a felesége komplett hülyét csinál belőle?
Hát ne haragudj, de ha a testvérednek rendben van, hogy így viselkednek vele és fél sem tűnik neki, hol a gond, akkor ott vele is komoly problémák vannak.
Felesleges neki szólni is, ha ilyen buta.
Aztán majd jó nagyot koppansz, amikor a tesód kedvesen közli, hogy ezzel neki semmi baja, de leszel szíves kiszállni az életéből.
Nekem is beosztja a barátom, mikor egyek és mit. Egy kívülálló számára ez kontrollmánia - épp, hogy nem. ÉN kértem meg rá, méghozzá nyomós okkal, és nagyon örülök, amiért megteszi a kedvemért, amíg szükséges.
Saját életeddel foglalkozz, ha meg nincs és máséba akarod ütni az orrodat akkor előtte kérdezd meg, hogy kíváncsiak -e az észrevételeidre.
(attól, hogy téged zavar még nem biztos, hogy a tesódat is. A feleségnek menj neki bár érzésem szerint téged is keresztbe lenyelni mint a tesódat)
Csak frusztrálni fogod a tesódat ha uszítod a feleségére, ezután jól megutál, az egész családod amikor négy szem közt lesz a tesóddal ezzel fogják cukkolni, hogy édes fiam ne hagyd feleségednek, hogy ezt tegye veled meg hasonló mélyen szántó gondolatokkal fogják bombázni a tesódat és ebből következik, hogy elfogja hagyni a feleségét és szépen magányban fogja leélni az életét a gyerekei nélkül.
Amikor meg találkozhat a gyerekeivel akkor meg a volt felsége fogja szekálni a tesódat. S mind ezt miért?
Mert neked nem tetszett az ami történt.
Így kell elrontani mások életét!
Hajrá!
Fel kéne nőni és a saját dolgoddal törődni.
Tudom, hogy nehéz nőként viselkedi ha egy férfi sincs az életedben, de a értelmetlen pletykákkal mások életét is értelmetlenné teszed, tönkre vágod.
Saját életeddel foglalkozz és akkor nem lesz sem időd, energiád, kedved másokéval foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!