Temetési támogatás ha nekem jár csak az enyém, nem?
"De miért? Ezt az én munkahelyem adja nekem"
Tehát magyarán te nyerészkedni akarsz anyád halálán? Merthogy ez az összeg több mint amennyibe a te részed került a temetésből...
Igen, akkor nyerészkedtem. 😂🫣
Ennyi az összeg, nincs kevesebb, mindenkinek ennyi jár a cégünknél, ha gyereke, házastársa, szülője meghal, nem tudom ezen mi nem világos..
Ha jól értem, a munkahelyed nem a temetésre ad temetési számlák alapján, hanem a hozzátartozó halála miatt fix összeget, ugyanúgy, mint születésre, esküvőre.
Az a tiéd, és pont. Ha nem itt dolgoznál, nem kapnál, tehát tőled függ. Nem is értem a tesód, lehet, hogy ő is kap a munkahelyén, csak mélyen hallgat róla.
Olyan ez, mint a nyugalom életbiztosítás. Halál esetén jár, csak a halotti anyakönyvi kivonatot és halottvizsgálati jegyzőkönyvet kérik, semmi mást nem kell számla. Arra költöd, amire akarod. Fizetted havi 4000 ft-tal. Ennyi .
Nálunk is nemrég volt temetés, én is kaptam a munkahelyemen (250 ezer), meg a tesóm is (100 ezer) Eszünkbe nem jutott felezni. A biztosítás fedezte a költségeket, maradt belőle 100 ezer, azt megfeleztük, kettesben fizettük a díjat előtte.
Az a pénz a tiéd.
Értsétek már meg,
NEM A TEMETÉSRE KAPTA.
Ez egy extra juttatás, kvázi cafeteria.
Akkor ami 2 nap extra szabadságként kap elhunyt hozzátartozó miatt, azt is felezze meg a testvérével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!