Temetési támogatás ha nekem jár csak az enyém, nem?
De milyen haszon húzás?
Van ilyen támogatás, hogy ha meghal közeli hozzátartozód akkor jár pénz. Ugyanígy esküvőkor is, gyerekszületéskor is, van vállalati kölcsön stb
Esküvőnél se kitétel hogy te fizesd.
Jár és pont
Ha nem veszem fel sem támad fel anyukám sajnos ha hiszed ha nem, nem drogra költöm, van nekem is gyerekem stb, rengeteg költség keletkezett azóta is, pl anyukám házára rezsit fizetni kell még minden ki nem nullázódik és le nincs mondva, van egy kutyája amit elhoztunk a miénk mellé, hagyatéki tárgyalás díja stb, rengeteg költség van, én sem azt írtam hogy csilliomos vagyok.
De nekem a temetésre a részem csak 350e ft, miert kellett volna #32 többet beleadnom? Magánügy miből fizetem. Amúgy is 1 hónappal később kaptam meg ezt a pénzt, és biztos se voltam benne megkapom e.
Es mint írtam 1 millió erteku ingosagot elvitt, én semmit, tehát ne én legyek már a szörnyű testvér
A cégnek meg csak jó ha költség számlái keletkeznek
A cégnek semmi költségszámlája nem keletkezett...
Anyukád szemrényében dugtosott pénz amyukád halálával az örökösé. Ha atesód az örökös, akkor igazából ő fizette, ha ketten akkor ketten, ha te vagy az örökös akkor te fizetzed.
De ezt ti tudjátok.
31.
Ahha, tehát ha 350e forintról vittél volna számlát, akkor is 450e járna?
Ha esetleg nem, akkor nem mindegy, hogy ki fizeti, és igenis csalás, haszonszerzés, amit csináltál.
De bírom, amikor itt megszólal pár kurrrva becsületes ember. Megnézném őket hasonló helyzetben.
Kérdező, semmit nem kell felezned a 450 ezerből. Tesód kb. a dupláját elvitte az ingóságokból, tehát ne legyen lelkifurdalásod. (Vagy: ő meg fizesse ki neked a laptop, mosógép, satöbbik felét, amiket felpakolt még így a hagyatéki előtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!