Temetési támogatás ha nekem jár csak az enyém, nem?
Van, ami bár jogszerű, de nem etikus, ilyen a Ti esetetek is.
Gusztustalannak tartom, hogy az anyukád temetésére kapott pénzt elteszed magadnak, de az én viszonyom a testvéremmel szeretetteljes, nem nyerészkedő, így el sem tudnék ilyen helyzetet képzelni.
Ha hiszitek ha nem, amíg nem mondta bennem fel sem merült ez, ez egy juttatás a munkahelyen, ami nekem jár a saját munkahelyemtől.
A temetés se neki, se nekem nem került egy saját forintunka sem, mivel ott volt anyukánk készpénze, maradt is 650-650 abból is. Akkor miért kellene vele felezni?
A házból is elvitt mindent, hűtőt, fagyasztót, mosógépet, mikrot, tabletet, tv-t.
Nekem nem kell semmi mert berendezett házam van, neki kellettek mert ezer éves dolgai vannak, ezek meg szinte újak voltak, max 2 évesek.
Örökség is nyilván minden felesben lesz
Mindent én intéztem a temetésen át most a házeladásig (nem kell hagyatékira várni mert 10 eve a nevunkon van), én benzinezek mindenhova össze vissza.
Ezek után komolyan fel se merült hogy ebből illene adnom neki.
Nekunk is jo a kapcsolatunk, bár maradjunk annyiban, hogy egész életében ő 10* annyit kapott mint én, én semmit se kaptam a szüleinktől, neki Fundamentát fizettek 10 évig, neki a kis lakására rezsit fizettek amíg külföldön dolgozott évekig, neki a lakásába ágyat vettek meg franc tudja mit vettek, én sosem kaptam semmit, mindig azt mondták te megállod a helyed nélkülünk is. Bár ezekről nem ő tehet nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!