Tényleg én voltam a szemét, amiért ezt megmondtam a nővéremnek?
Sosem lehet elég korán letisztázni, hogy kinek mi az elképzelése az adott szituációban. Így nem ér senkit sem nagy meglepetés. Lesz idő felkészülni a megoldásra.
Nem értem miért vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy nem igazi a kérdés, csak amiatt, mert egy jövőbeli esetről van szó. Nyilván reagáltam rá és elmondtam a véleményemet.
A szüleim is ugyanezt mondták neki, mint amit itt a válaszokban is olvastam, hogy meg sem fogant még szerencsétlen pici, de már most azt tervezi, hogy hogy passzolja le.
(Annak, akinek hihetetlen, hogy 35 évesen még így gondolkozik, hogy bulizni akar: örüljön, hogy nem ismer ilyeneket, mert borzalmasan tudnak viselkedni.)
Hidd el vannak ilyen nem komplett emberek, akik így gondolkoznak gyerek vállalás előtt. Egyáltalán nem hihetetlen szitu. Ha az esküvőt eltervezik az utolsó szalvétáig is, akkor bizony ezt is simán.
A történetbeli nővér kijelenti, hogy 0-24-ben rendelkezésére kell hogy álljál, ha nem, akkor rossz testvér vagy. Ha meg mer kockaztatni egy ilyen sértő kijelentést, akkor
a) világéletében domináns volt veled, mindig ugrottál neki, de most először nemet mondtál. Ebben az esetben a fő üzeneted az lett volna, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban, és nem részletezed a meg sem született gyerek programjait, ami tök irreleváns.
b) Ha most kattant be és kezdett el sértegetni, akkor egy épeszű ember arra nem azt mondja a helyedben, hogy "szívesen vigyázok majd a gyerekre, ha épp nincs programom", hanem azt, hogy "te gyógyszerre ittál, bazmeg, vagy mi bajod van?" Es elküldi a búsba. Nem ír ki róla kerdést, hogy jól tette-e.
Ezért mondom, hogy ez vagy nem történt meg, vagy nem így történt.
C) opció, hogy szívatott, es röhög rajta, hogy hogy felháborodtál. Ezt el tudom képzelni.
Felesleges ezen összeveszni. Még nincs gyereke.
Az is lehrt amyatigris lesz aki a gyerek nélkül sehiva nem megy. Nem tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!