Szemét ember vagyok, miert idegesit, hogy 100vhany kmbol hazalatogato testverem, rendre nem szól, hogy jovunk?
Nem hozzam jonnek hanem anyamhoz. En pár nelkul, kenyszeeból elek a nyakan. Mennek de ramenne a fizetesem. Tudom es nem is tudom, jogos-e a haborgasom, a meglepi 5perces beugrasokon, amikor lebet,epp 1szal bugyiban vagyok. Nem ém vagyok otthon, ez biztos. Anyam se erti, mert szerinte ez nem problma. Nehogy már be kelljn jelntenie a sajat anyanak hogy jon az uj ferjjel.
Utalom magam. Par valaszt elolvasok es torlom a kérdest,mert gaz
Szerintem máris töröltesd, mert tényleg gáz, nem is kicsit.
Nem hozzád mennek, hanem anyádhoz és anyádat nem zavarja, ha jönnek.
Te laksz anyád nyakán, én a helyedben meg sem mernék szólalni.
Ne tartózkodj otthon egyszál bugyiban - ez eleve igénytelenség -, de mennyi idö felhúzni magadra egy nadrágot meg pólót? (Szerintem ha nagyon lassú vagy, két perc, egyéb esetben max. fél).
Másrészt anyádhoz jönnek, ha öt nem zavarja, hoyg nem szólnak elöre, akkor semmi gond.
az a kérdés miért idegesít.talán irigy vagy rá mert van férje és valamiféle élete hozzád képest?
nem a bugyi itt a lényeg.
Nem bírsz ki egy 5 perces látogatást a 100 km-re lakó testvéredtől, aki nem is hozzád jön?
Veled nagyon komoly bajok vannak, nem ártana szakemberhez fordulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!