Tényleg én voltam a szemét, amiért ezt megmondtam a nővéremnek?
35 évesen annyi esze van, mint egy viháncoló tininek.
Ne elmélkedj rajta, majd a gyakorlat felülírja a terveit.
Egyáltalán nem gondolod rosszul. Teljesen egyet értek veled. Ez nem így működik, ahogy a nővéred elképzeli. Persze, ha előre egyeztetett időpontot van és megbeszélitek, akkor persze, ha tudsz vigyázol majd rá, esetleg nálad is aludhat, mert valóban egy pici gyerek mellett egy idő után a szülők igénylik a kettesben létet.
Szegény baba meg sem született még, egyenlőre csak próbálkoznak, de már az jár a fejébe, hogy ő hogyan és miképp fogja megoldani, hogy ő mehessen bulizni. Ez azért kicsit felháborító.
Ne haragudj kérdező, de az ilyen minek szeretne gyereket, ha már most azon jár az esze, hogy hogyan tudja tovább passzolni. Maguknak szüli a gyereket, nem neked és nem is a szüleidnek. Én a helyedben nem hagynám magam, még a baba megszületése előtt lefektetném a dolgokat és akárhányszor elmondja és felhozza újra meg újra elmondanám neki azt, ami a véleményem. Rögzüljön csak neki. Ettől te egyáltalán nem vagy rossz testvér.
Ok, Juli, ha neked jogod lesz kérdés és bejelentés nélkül ide hozni hozzám a gyereked, mert te úgy döntesz, szórakozni akarsz, akkor nekem meg jogom lesz azonnal kihivni a rendőröket és azt mondani, hogy szó nélkül itt hagytad a gyereket.
Amúgy meg hihető is lenne a történet, ha nem 35 lenne a képzeletbeli nővér
Miért vállal gyereket, ha nem élt még eleget? Rendesen idegbe jöttem, ahogy a sorokat olvastam.
Rendben van, hogy ki akar majd kapcsolódni, de annak is megvan a módja. És még ő van felháborodva, eszem megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!