Tényleg én voltam a szemét, amiért ezt megmondtam a nővéremnek?
"Mondtam, hogy nagyon szívesen vigyázok majd rá"
Na, itt követted el a hibát.
Ugyan miért kellene neked más gyerekére vigyázni.
Én tuti nem mondanék ilyet senkinek.
Csak azt lehet hülyére venni, aki hagyja!
Mindent jól csináltál szerintem, tartani kell a határaidat. A nővéred vagy nincs még felkészülve minderre, vagy csak így próbálja feldolgozni a szorongását a szorongását. Érdekes, hogy még teherbe sem esett, de már unja a gyereknevelést. Persze én könnyen pofázok gyermetelen pasiként.
Igen, a szülői lét lemondással jár. Erre nem az a megoldás, hogy az ember rabszolgának/eszköznek használja a rokonait.
50f
Milyen egy beképzelt, elkényeztetett akarnok hisztérika a nővéred? Mert nekem ebből ez jön le. Nem, egyáltalán nincs igaza, te teljesen jogosan állítottad le, és egyáltalán nem kötelességed neked az ő gyerekével törődni HELYETTE, ezt semmilyen jogon nem várhatja el. Még hogy neki joga van szórakozni, ja, csak nem másnak a rovására, ugyanis neked meg jogod van a saját életedet élni, nem vagy az ingyen bébiszittere. Amit ő akar, azt ugyanis bébiszitternek hívják, fogadjon fel egyet pénzért.
Én sokkal keményebben is megmondanám ezeket neki, mint ahogy te tetted, ha nem ért a szép szóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!