A tesómnak mi baja lehet? Nem értem.
Sziasztok!
Van egy nálam 2 évvel fiatalabb húgom. 28 éves én 30.
Sosem voltunk elválaszthatatlanok, de nem volt konfliktus, balhé.
Tegnap írt, hogy nem vagyok neki szimpi, nem vagyok jófej, undorító ember vagyok. Kérdeztem, hogy ezt most miért? Válasz: a személyem miatt.
Aztán közölte, hogy joga van elvinni a 3 éves lányom ide-oda, nélkülem, mert rám soha nem kíváncsi.
Mondtam, hogy olyan Isten nincs, nem viheti sehova a gyerekemet.(külföldön élt sokat a tesóm, neten tartottuk a kapcsolatot. A lányomat élőben 2* látta. Már itthon él a tesóm, de egyedül nem fogom elengedni vele a lányom, hisz idegen számára. Persze ha én is ott lehetnék semmi akadálya nem lenne a dolognak.)
Mikor ezt elmondtam, közölte, hogy az új pszichiáter párja szerint is undorító harpia vagyok, most bebizonyítottam, hogy igaza van. Aztán annyit írt még, hogy szóljak ha megyünk haza a szüleinkhez, egy ilyen mocsokkal nem találkozik többet, egyeztessünk.
Majd letiltott. Hívásra nem reagál, kinyom.
Esküszöm semmi előzmény nem volt, nem bántottam soha, semmi rosszat nem tettem. Szándékosan biztosan nem. Ha véletlenül történt bármi azt sem mondja el, nem tudok tenni ellene.
Mit tennetek a helyemben? Szeretném megtudni az okát ennek és helyrehozni.
De sajnos úgy látom esélyem sincs.
Talán a párja hangolta a család ellen? Nem vagyok tökéletes, nyilván. De semmit nem tettem amivel ezt kiválthattam volna.
39: sajnálom! Mármint ami miatt sajnálom az az, hogy valószínűleg halál irigy/féltékeny Rád és így vezeti le. Vagy nem tudom, nyilván ismeretlenül csak tippelem ezt.
Furák az emberek. Bízom benne, hogy az én gyermekeim nem jutnak eddig el.
A családi banzájoktól félek. Kikötötte, hogy nem mehetek el soha, amikor Ő ott van. (Karácsonykor 23.-án megjelenik és 27.-én megy pl...)
40es: Szeptemberben fogja kezdeni az ovit.
Elvileg olyan a rendszer, hogy beírtam ki mehet érte és másnak nem adják ki. De mindenképp szólok, köszönöm! :)
"A családi banzájoktól félek. Kikötötte, hogy nem mehetek el soha, amikor Ő ott van. (Karácsonykor 23.-án megjelenik és 27.-én megy pl...)"
...ééés? Mondd, hogy nem gondolkodtál el azon, hogy tényleg nem mész el a családodhoz! Mégis, miért foglalkoznál vele, hogy a - láthatóan megbuggyant - tesód miket zagyvál össze? A szüleiteknek nyilván lesz annyi esze, hogyha elkezdi a balhét, szépen megkérik, hogy játsszon vadlibásat és húzzon el melegebb éghajlatra.
42: őszintén? De, felmerült.
Addigra kettő gyerek lesz velem, anyukám, a családom.
Nem merem/nem akarom a családomat olyan helyzetbe hozni, hogy bárkit ki kelljen dobni, a gyerekeimet nem szeretném a közelébe engedni, nem akarok senkit kitenni egy idegbeteg balhénak.
No meg még mindig ki vagyok készülve a megnyilvánulásaitól.
Nyilván nem azt mondom, hogy nem megyünk anyuékhoz soha többet, meg persze sok víz lefolyik addig a Dunán.
46os, nem, nem volt előzménye.
(Nem is lenne értelme totál anonim módon hazudnom erről.)
Azóta annyi a fejlemény, hogy írt a férjemnek, hogy mit képzelek magamról, hagyjon el, blabla.
A férjem visszaírt, hogy ha nem hagy békén minket akkor a bíróságon eldöntik ki mit képzel magáról.
Valószínű az a baja, hogy te már a második gyerekedet várod, neki meg még nincs. Gondolom a figyelmet irigyeli tőled amit ebben az időszakban kapsz. Vagy csak azt, hogy van saját családod. Bármi lehet, biztos hogy neki van valamilyen lelki problémája amit rád vetít ki. Attól érzi jobban magát ha téged hibáztat.
Jó tette a férjed ha helyre tette.
Fel lehet jelenteni zaklatásért, ha eldurvulna a viselkedése, akkor távoltartási végzést is lehet kérni ellene.
Van olyan is hogy "jó hírnév megsértése vagy becsületsértés". Van aki ilyenért is perel.
Próbáljatok meg távolságot tartani tőle, és ne írjatok neki semmit, mert ha fenyegetitek akkor azt is felhasználhatja ellenetek. Ti viszont mentsétek le ha fenyegető üzeneteket irkál nektek!
Lehet hogy direkt idegesít téged, és ezzel árthat a születendő gyerekednek! Ne vegyetek részt ebben a játszmázásban.
Semmiképp nem írok/írunk neki, reagálni sem fogunk. Mondjuk én tiltva vagyok, a férjem nem.
Igazából semmi plusz figyelmet nem kapok 🤷
Nincs kinyalva a fenekem, ugyanúgy főzök, mosok, takarítok, vásárolok, ellátom a nagyot, a férjem... Ahogy normális és ahogy mindenki csinálja.
Nem tudom féltékeny lehet-e, mindig mondta, hogy soha nem akar gyereket. De lehet ez csak duma
..
Azóta fejlemény: anyut ma operálják (szívműtét) erről csak szóltam neki.
Reakció: tegyem már meg, hogy nem zaklatom ezzel, pont senkit nem érdekel, neki erre nincs ideje.
Nagyon komoly, nyílt szívműtét lesz. nem egy foghúzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!