Most tényleg én vagyok a bunkó? Nem az én hibám, hogy nem az övé a gyerek
Minek szólsz bele egyáltalán az egészbe?
Azt mondod, nem Te tehetsz róla, de a véleményed mégsem tartod meg magadnak...
Azzal nem tudsz mit kezdeni, ha az igencsak jogos feltételezésen ennyire megsértődik. Az agyi teljesítményét már eleve az is megmutatta, hogy elvett egy rbanc életmódot folytató nőneműt. És képes volt benne DNS teszt nélkül megbízni. Most meg lett a következménye a nem gondolkodásnak. Fáj az igazság neki, az hogy hülye volt. De egyelőre, az is lehet, hogy soha nem fogja ezt beismerni. Könnyebb a strucc politika. Sok emberen nem lehet segíteni és nem is érdemes. A pátyolgatás, tutujgatás, kegyes hazugság kevés ahhoz, hogy tanuljon a saját hibájából. Muszáj kimondani a tényeket, mert ha nem, akkor azt fogja hinni, hogy itt ő teljesen vétlen. Egyáltalán nem, hiszen tudta, hogy milyen előéletű nőt választott. A majdmegváltozik meg nem megfelelő védekezés. A naivitás nem menti fel semmi alól.
Tehát, a továbbiakban ne foglalkozz vele kérdező. Talán egyszer szembenéz magával, ha meg nem, akkor sem a te problémád.
Én sem bírom azokat az embereket, akikkel nem lehet nyersen és őszintén beszélni. Az ilyen hímes tojásokat messzire kerülöm, teljesen mindegy, hogy rokon vagy sem. Én utálom, ha valaki állítólag "empátiából" elhallgatja előlem, hogy hülye vagyok. Abból nem lehet tanulni, csak még jobban belemerülni az önsajnálat mocsaràba. És most lehet minden érzéketlen baromnak elhordani. Én őszinte, szókimondó emberként élem az életem, ez ezután is így marad, ha tetszik, ha nem.
Igen kérdező, mi nem számítunk normálisnak. 🤷♀️Ha hazudoznánk a nagy empátia leple alatt, akkor számítanánk annak az itteni mentalitás szerint.
Annak idején én is hülye voltam, és a tesóm nyíltan a szemembe mondta. Én nem haragudtam rá, hiszen csak az igazat mondta. És nekem erre volt szükségem, nem az ál vigasztalásra. Abból nem tanultam volna soha semmit. Azóta is hozzá fordulok, ha akad valami, amiben nem vagyok biztos, hogy jól tudnék dönteni.
Más ember életébe nem illik beleszólni.
Az már egy másik kérdés, hogy ha már zajlik a válás, akkor érdemes lenne mindegyik gyereknél elvégezni a DNS tesztet, mert nem mindegy hogy hány gyerekre fizet a tesód gyerektartást.
Mert miért fizetne ha nem az övé a gyerek? Amelyiknek ténylegesen ő az apja azt természetesen kutya kötelessége eltartani válás után is!
Már csak a gyerekeket sajnálom ebbe a sztoriban, ők nem tehetnek semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!