Most tényleg én vagyok a bunkó? Nem az én hibám, hogy nem az övé a gyerek
Igen, az aki nyíltan, maximálisan őszintén hangot ad a valódi véleményének, az még mindig rosszindulatnak számít. Ennyit a szeretik a teljes őszinteséget témáról.
Szerintem sem alaptalan az előzményeket tekintve az egyelőre még feltételezés. Az asszony egyszer már bebizonyította a megbízhatatlanságát. Miért is kellene az ellenkezőjét hinni? Ennyi naiv embert, akik még hisznek a mesékben.......
Ennyi embert, aki még mindig nem érti mit jelent az empátia.
Az őszinteségbe sok bántalmazást be lehet csomagolni.
Aki azzal jön elsőre, hogy dehát én csak őszinte vagyok, az csupán csak egó, empátia közelében sincs .
Nyílván nem is azért bánt téged mert szeret.
Hanem mert fáj ez neki.
Tehát ez nem tudatosan rád irányul.
Te vagy a közelében te kapod az ívet.
Mert szereted.
Ez ilyen.
Én is kaptam már az ívet így.
Nem szép és hálátlan amikor éppen történik de a későbbiekben ha leülepszik a dolog majd azért örül neki, hogy mellette voltál a sz@rban.
Most viszont a sz@r elborítja a fejét.
Pszichológus vagy pszichiáter jobban el tudná ezt magyarázni.
Én csak az élettapasztalatomból tudok kiindulni illetve konyhanyelven fogalmazni.
Maradjunk annyiban hogy van őszinte és őszinte. Sokan tényleg csak bunkók "őszinte vagyok" címszóval.
Sok emberből valóban hiányzik az empátia.
Ebben az esetben szerintem nem volt rosszindulat, csak túl korán hoztad fel neki. Még az elsőt sem dolgozta fel. Gondolom azt is alig akarja elhinni, ha kiderülne hogy a kisebbik sem az övé, instant halál.
"Már zajlik a válás."
"A nőnek előtte is rengeteg pasija volt"
Az ilyen g*ciputtony ribiket nem szabad elvenni. Régóta ismert összefüggés, hogy a házasság hossza fordítottan arányos a korábbi partnerek számával.
És TE ebbe mégis mit dumálsz bele, de őszintén? SEMMI közöd hozzá, törődj a saját dolgoddal más életében való vájkálás helyett.
Ha az én tesóm lennél, elküldenélek a fenébe, mert okoskodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!