Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mennyire vagy közel/tartod a...

Mennyire vagy közel/tartod a kapcsolatot a testvéreddel?

Figyelt kérdés

2023. júl. 1. 00:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szoros a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást. Gyakorlatilag a legbensőbb érzéseinket, másnak el nem mondott titkainkat megosztjuk egymással.

Nekünk ez többet jelent, mint másnak heti 2x-i pszichiáter.

2023. júl. 1. 10:05
 12/19 anonim ***** válasza:
86%

4 testvérem van.

Nagyobbik húgom németben él. Gyerekkorunkban gyűlöltük egymást, most olyan semleges.

Kb évi 2x ha hazajön meglátogat minket, kb havi 1x beszélünk messengeren.

Nagyobbik öcsémmel nagyon ritkán beszélek. ha náluk vagyunk (otthon lakik még) és épp otthon van. De akkor is max 2szót.

Kisebbik húgommal szinte semmit. Totál másvilág mint én.

Kisebbik öcsém meg csak akkor keres, ha kell neki valami.

2023. júl. 1. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Jóformán napi szinten.
2023. júl. 1. 12:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Miután átbąszott több millióval, amikor padlón voltam, elvágtam minden kapcsolatot, elátkoztam minden molekuláját a családjával együtt. 5 éve nem beszéltem vele.
2023. júl. 2. 07:16
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Harman vagyunk lanytesok.

Itt lakunk egymas "hegyen hatan" a faluban,megis ritkan talalkozunk vagyis velem ritkan talalkoznak .

A hugaim osszejarnak,engem kb le se szarnak.meg se kerdezik esetleg nem-e lenne kedvem veluk menni ha mennek valahova.

Csak messengeren beszélünk akkor is ha csak en keresem oket .kiprobaltam,hogy ok keresnenek-e engem ha en nem irok.

Harom napig nem irtam,egyik sem volt hajlando arra,hogy megkerdezze hogy vagyok.

Szoval igy vagyunk a testvereimmel.

2023. júl. 2. 08:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Épp egy hete szakítottam meg a nővéremmel minden kapcsolatot. Évek óta érett ez, botrányosan viselkedik, minden róla szól, bármilyen eseményt képes tönkre tenni, ha épp olyanja van (és sokszor van olyanja). A szüleinktől állandóan kölcsön kéreget (olyankor vissza tudja fogni magát), ha épp nem kér, akkor üvölt velük. Ahogy öregszik, egyre rosszabb. Örülök, hogy meghoztam ezt a döntést, én nem nézem tovább első sorból, hogy mit művel a szüleinkkel.
2023. júl. 2. 08:43
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

Megnyuhodtam, hogy nem csak nálam van ez, hogy a bátyám teljesen más világ mint én. Én is csak pár hetente beszélek vele... de akkor se nagyon sok mindent...

Kicsit fura mert a környezetemben, mindenki jó kapcsolatban van a tesójával, de most kicsit megnyugodtam 😄 mert amúgy én távoladtam el az évek alatt... szándekosan.

2023. júl. 2. 22:22
 18/19 anonim válasza:
100%
Ha találkozunk, évente párszor, akkor talán jobb, de régebben észre se vettem, hogy van valahol testvérem. Amikor gyerekek voltunk, sokkal közelebb álltunk egymáshoz. Most - mondhatni - semleges.
2023. júl. 4. 16:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Semennyire. Csináltak egy jó nagy trágyalevet a férjével, amiből úgy tudtak kilépni, hogy engem belerántottak.

Szerencsére ki tudtam keveredni belőle jogi következmények és anyagi bukás nélkül, de két évemet tönkretették.

Előtte se sokat beszéltünk, de ezután aztán végképp minden kapcsolatot megszakítottam vele.

2023. júl. 13. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!