Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen a kapcsolatod a testvér...

Milyen a kapcsolatod a testvéreddel?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem nagyon jó, de próbálok rajta dolgozni, csak sok dolgot kell elnéznem neki. Volt akinek megérte még így is, áldozatok, idegeskedés árán?
2019. aug. 4. 20:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan lehet a viszonyotok nektek, mint nekünk...a miénk viharos, de néha, mikor jobb a kedve, értelmesen is hozzám tud szólni 😕
2019. aug. 4. 20:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes dolgozni rajta. 4-en vagyunk tesók. Rengeteg szarságon mentünk át. Válás, betegség, halál. Sok barátom van, de rájuk mindíg számíthatok. Értük bármit, szó szerint bármit megtennék.
2019. aug. 4. 20:48
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen érdemes, és testvérem már elköltözött de szoktam hozzá járni, akkor bulizunk sétálunk, filmezünk, stb... És számíthatok rá. Persze szoktunk veszekedni, ez testvéreknél normális. Úgyhogy sok sikert 🙂
2019. aug. 4. 20:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, pár éve még eszembe sem lett volna vele beszélni sem!
2019. aug. 4. 20:51
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Már nincs. Elvesztettem őt.
2019. aug. 4. 20:54
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Mi sok éven át nem voltunk beszélőviszonyban a testvéremmel. Aztán sajnos az elmúlt 1 évben több haláleset is történt a családban, ami miatt kénytelenek voltunk beszélni, úgyhogy sokat javult a helyzet: idén pl. már írt 2 sort a születésnapomra. De mondjuk a mobilszámát még most sem tudom.
2019. aug. 4. 21:54
 7/14 anonim ***** válasza:
28%
#5 Őszinte részvétem
2019. aug. 4. 22:16
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Semmilyen... Annyira elhatárolódott mintha egy szélsőséges antiminden csoportba lépett vna be. Minden szava, gondolata pusztitó és negativ. Mondjuk van kitől tanulnia, a csodálatos anyánkkal lakik együtt.
2019. aug. 4. 23:34
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
A testvérem szeret engem,gondom a tettei alapján.De én nem tudok kötődni hozzá,nem utálom csak nem tudok kötődni.
2019. aug. 5. 00:27
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon rossz. A 6évvel idősebb nővérem, anyagilag is rendesen kibabrált velem, velünk, pedig tudta, hogy szr helyzetben vagyunk.

Most meg van pofája tőlem várni a megváltást a lakása miatt, mert kb minden rossz benne. Teszi ezt a maga megszokott, lekezelő, undorító arrogáns stílusával.

És én vagyok a rossz, jóanyánk szerint....

2019. aug. 5. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!