Milyen a kapcsolatod a testvéreddel?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem nagyon jó, de próbálok rajta dolgozni, csak sok dolgot kell elnéznem neki. Volt akinek megérte még így is, áldozatok, idegeskedés árán?2019. aug. 4. 20:29
11/14 anonim válasza:
Nekünk langyos, semleges. Ha eljön néha Magyarországra, (11 éve külföldön él), akkor ide is eljön hozzánk, jót beszélgetünk, nagyokat nevetünk. De ha bajban lennék, TUDOM, hogy nem számíthatnék rá. (Azért így egyoldalúan írom, mert ő a tizenötszörösét keresi, mint én, ami nem zavar, de ha gondban lennék, nem nyújtaná felém a kezét, ő ilyen.)
12/14 anonim válasza:
6 év köztünk a korkülönbség, gyerekkorunkban ez nagyon rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra. Akkor lett normális, mikor már ő is felnőtt. Kimondottan jó a kapcsolatunk, számíthatunk egymásra.
13/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!