Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha nem tartod egy testvéreddel...

Ha nem tartod egy testvéreddel a kapcsolatot, és utálod tiszta szívedből, akkor tiltanád Fbről, hogy ne lásd?

Figyelt kérdés

2023. jún. 30. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne egy testvérem, akit utálok, akkor egyszerűen nem járnék oda leskelődni az oldalára. Értelmetlen a letiltás, hiszen ő úgyis figyelhet téged másik profilról akkor is, ha le van tiltva.
2023. jún. 30. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nincs fb-n jelölve, de a párja volt. Most úgy állítottam be, hogy ő sem lát semmit. Nemrég derült ki, hogy törölt is a csaj az ismerősei közül. Találkozni nem vagyok hajlandó vele, látni sem bírom. Én elengedtem, nem kerestem, néha ő szokott. Ez addig fajult, hogy az utolsó húzása után telefonon is tiltva lett. Látni, de még a nevét hallani sem bírom. Zsigerből gyűlölöm. Az okokat nem írom le, de elég durva húzásai voltak.
2023. júl. 1. 00:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

mi nem vagyunk eleve ismerösnek jelölve sehol.

de nem is ėrdekeljük egymåst.

2023. júl. 1. 05:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem utálom a bátyám, csak nincs köztünk kontakt évek óta. Nem ismerősöm Facebookon, de tiltásban sincs. Eleve nem tiltok senkit, ezt szánalmasnak tartom. Amúgy sem járok fel sűrűn, így nem is lenne jelentősége. Engem már tiltottak amolyan büntetésből, mert az illető megsértődött rám, fikarcnyit sem érdekelt, mert gyermeteg dolog. 🙂
2023. júl. 1. 11:08
 15/15 Avair2010 ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem tiltod, még nem találkozol vele, nem igaz? Nekem ez a tény elég azokkal a személyekkel kapcsolatban, akiket ismerek, és ki nem állhatom.
2023. júl. 5. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!